ΠΟΛΙΤΙΚΗ
19/09/2022 10:57

Γεωργιάδης σε Γιώργο Τσίπρα: «Ο,τι δεν σου μάθανε οι γονείς σου, θα στο μάθω εγώ»

Στη διάρκεια της συζήτησης που είχαν στο πάνελ του «Καλημέρα» στον ΣΚΑΪ για την ακρίβεια, σε μια αναφορά του κ. Γεωργιάδη για το πρωτογενές πλεόνασμα «που είχε ως στόχο το μνημόνιο Τσίπρα», ο κ. Γιώργος Τσίπρας απάντησε «εντάξει, το ‘χεις τερματίσει» κι αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του υπουργού

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Γεωργιάδης σε Γιώργο Τσίπρα: «Ο,τι δεν σου μάθανε οι γονείς σου, θα στο μάθω εγώ»
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Αδωνις Γεωργιάδης και Γιώργος Τσίπρας «αρπάχτηκαν» στον «αέρα» του ΣΚΑΪ, με αφορμή την αντιπαράθεση που είχαν για το πρωτογενές πλεόνασμα. Αρχικά, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στον υπουργό Ανάπτυξης λέγοντάς του: «το 'χεις τερματίσει, άρχισες πάλι τα ψέματα». Σ' εκείνο το σημείο ήρθε η «έκρηξη» του κ. Γεωργιάδη, ο οποίος του απάντησε: «Εδώ δεν είναι φοιτητικό αμφιθέατρο, ούτε σας φοβόμαστε κύριε. Με σεβασμό και στον πληθυντικό. Ό,τι δεν σου μάθανε οι γονείς σου θα το μάθεις εδώ». Στη διάρκεια της συζήτησης που είχαν στο πάνελ του «Καλημέρα» στον ΣΚΑΪ για την ακρίβεια, σε μια αναφορά του κ. Γεωργιάδη για το πρωτογενές πλεόνασμα «που είχε ως στόχο το μνημόνιο Τσίπρα», ο κ. Τσίπρας απάντησε «εντάξει, το ‘χεις τερματίσει» κι αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του υπουργού.

«Κύριε Τσίπρα θα σας παρακαλέσω, θα μου μιλάτε με σεβασμό. Δεν είμαστε φίλοι από το δημοτικό οι δυο μας», είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

«Ξεκίνησες πολύ καλά. Ψεύτης ο Τσίπρας κλπ...», ανταπάντησε ο Γιώργος Τσίπρας.

«Είμαστε βουλευτές και οι δύο και εγώ υπουργός. Σας παρακαλώ πάρα πολύ να μου μιλάτε με σεβασμό», επέμεινε ο Γεωργιάδης.

«Όταν σέβεσαι, θα σέβομαι», απάντησε ο Τσίπρας.

«Θα μιλάτε με σεβασμό. Αν δεν σας το μάθανε σπίτι σας, θα σας το μάθω εγώ. Εντάξει;», είπε ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τους τόνους ο Γεωργιάδης.

«Το ύφος αυτό στο σπίτι σου και στη Νέα Δημοκρατία», απάντησε εκνευρισμένος ο Γιώργος Τσίπρας με τον Γεωργιάδη να λέει «Εδώ δεν είναι φοιτητικό αμφιθέατρο, ούτε σας φοβόμαστε κύριε. Με σεβασμό και στον πληθυντικό. Ό,τι δεν σου μάθανε οι γονείς σου θα το μάθεις εδώ».

Σ' εκείνο το σημείο και ύστερα από την ανταλλαγή των «καρφιών» η συζήτηση επέστρεψε σε αμιγώς πολιτικό επίπεδο και η προσωπική κόντρα τερματίστηκε...

Video Loading...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΚΑΙ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ