Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι στη Νέα Υόρκη για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, όπου θα απαντήσει την Παρασκευή στη χυδαία προπαγάνδα του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τα fake news που εκτοξεύει κατά της Ελλάδας. Ομως, ο πρωθυπουργός έχει τυχαίες συναντήσεις στον δρόμο με Ελληνες, που ζουν μόνιμα στην Αμερική και αυτές τις συναντήσεις του τις κοινοποιεί στο Instagram. 

Διαβάστε ακόμηΟΗΕ: Στην αντεπίθεση ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ετοιμάζει απάντηση - έκπληξη στις προκλήσεις του Ερντογάν

Μετά την τυχαία συνάντησή του με Ελληνα οδηγό ταξί, ο πρωθυπουργός ανάρτησε στο Instagram ένα στόρι από τη συνάντησή του με έναν Ελληνα σε δρόμο της Νέας Υόρκης, σχολιάζοντας: «Η χαρά να συναντάμε Έλληνες παντού».

Είχε προηγηθεί η τυχαία συνάντησή του με Ελληνα οδηγό ταξί, στον οποίο είχε πει: «Πού είσαι ρε μεγάλε; Tι κάνεις εσύ; Από πού είσαι;» είπε με τον Έλληνα να του λέει ότι κατάγεται από την Τρίπολη και βρίσκεται στις ΗΠΑ εδώ και 50 χρόνια. «Έτσι ξεκίνησε το ταξίδι μας στις ΗΠΑ» έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA