ΠΟΛΙΤΙΚΗ
26/09/2022 20:19

Παπαγγελόπουλος - Τουλουπάκη: Απορρίφθηκε το αίτημα στο Ειδικό Δικαστήριο για τηλεοπτική κάλυψη της δίκης τους

Νωρίτερα η εισαγγελέας της έδρας Όλγα Σμυρλή είχε προτείνει να γίνει δεκτό το αίτημα καθώς όπως είπε: «Υπάρχει δημόσιο συμφέρον. Η υπόθεση αυτή απασχόλησε για μεγάλο χρονικό διάστημα την κοινωνία

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Παπαγγελόπουλος - Τουλουπάκη: Απορρίφθηκε το αίτημα στο Ειδικό Δικαστήριο για τηλεοπτική κάλυψη της δίκης τους
(Πηγή: Pixabay)
Ανάγνωση:

Την τηλεοπτική κάλυψη της δίκης ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου ζήτησαν οι Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και Ελένη Τουλουπάκη, κάτι που δεν έγινε αποδεκτό. Το Ειδικό Δικαστήριο απέρριψε - με πλειοψηφία 8-5, το αίτημα της υπεράσπισης για τηλεοπτική κάλυψη της δίκης. Το Δικαστήριο έκρινε ότι δεν υφίσταται ουσιώδες δημόσιο συμφέρον κι ότι το κατηγορητήριο είναι περιορισμένο σε συγκεκριμένες αξιόποινες πράξεις που δεν συνδέονται με την μεγάλη υπόθεση. Μεταξύ αυτών που μειοψήφισαν ήταν και η πρόεδρος του Δικαστηρίου Βασιλική Ηλιοπούλου.

Νωρίτερα η εισαγγελέας της έδρας Όλγα Σμυρλή είχε προτείνει να γίνει δεκτό το αίτημα καθώς όπως είπε: «Υπάρχει δημόσιο συμφέρον. Η υπόθεση αυτή απασχόλησε για μεγάλο χρονικό διάστημα την κοινωνία. Αλλά και λόγω του χαρακτήρα του δικαστηρίου που δεν είναι σύνηθες να συγκροτείται, συναινώ με το αίτημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΕΛΕΝΗ ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ