Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης παραβρέθηκε στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ «OPAP Arena - Αγια Σοφιά» και έστειλε το δικό του μήνυμα τόσο για το νέο σπίτι των «κιτρινόμαυρων», για το οποίο αναφέρθηκε τόσο στη συμβολή του Υπουργείου αλλά και τη δική του,  όσο και για τους φίλους του Παναθηναϊκού καθώς αποκάλυψε πως εγκρίθηκε η μελέτη για τη Διπλή Ανάπλαση και έτσι θα ξεκινήσει ο διαγωνισμός για το γήπεδο.

Διαβάστε ακόμη: OPAP Arena - Αγιά Σοφιά: Συγκίνηση στη φαντασμαγορική τελετή για τα εγκαίνια στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ (Φωτογραφίες - Βίντεο)

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του στα social media πως: «Παρευρέθηκα στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια για το οποίο το Υπουργείο μας και εγώ προσωπικά συμβάλλαμε στο να γίνει. Αλλά επίσης χθες εγκρίθηκε η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την Διπλή Ανάπλαση και ξεκινά ο διαγωνισμός για το γήπεδο του ΠΑΟ!».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA