Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνέχεια στην πολιτική κόντρα ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τη φύλαξη των φοιτητικών εστιών με αφορμή τα όσα σημειώθηκαν στου Ζωγράφου, δίνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος που με ανάρτησή του στα social media διερωτάται: «Που πάνε τα χιλιάδες ευρώ για τη φύλαξη των εστιών;», ζητώντας εκ νέου απαντήσεις από τους Τάκη Θεοδωρικάκο και Νίκη Κεραμέως.

Διαβάστε ακόμη: ΣΥΡΙΖΑ: Κεραμέως και Θεοδωρικάκος συνεχίζουν να κάνουν τους ψόφιους κοριούς

Οπως αναφέρει ο κ. Ηλιόπουλος:« Που πάνε τα χιλιάδες ευρώ για την φύλαξη των εστιών;  Ο εκλεκτός του Μητσοτάκη πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κ. Δέρβος, υπεύθυνος στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ, δαπανά χιλιάδες ευρώ για την φύλαξη των εστιών. Ταυτόχρονα, χωρίς καμία ντροπή, έχει προχωρήσει σε απευθείας ανάθεση 202.659,62 € για υπηρεσίες σίτισης σε εταιρία που συστάθηκε την ίδια ημέρα με κεφάλαιο 5.000.

Θεοδωρικάκος και Κεραμέως ας απαντήσουν λοιπόν:

  • 1. Γιατί εδώ και τρία χρόνια που ήταν γνωστές οι καταγγελίες για την εγκληματική δράση στις εστίες η αστυνομία δεν έκανε τίποτα; Θέλετε να πάρουμε στα σοβαρά την απάντηση Θεοδωρικάκου ότι φταίει η καραντίνα; Δηλαδή η εγκληματική ομάδα ήταν σε καθεστώς τηλεργασίας; 
  • 2. Που πάνε τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που  σπαταλά το ΙΝΕΔΙΒΙΜ; Σε εταιρίες φίλων και γνωστών;  

Η σπατάλη του ΙΝΕΔΙΒΙΜ με τον εκλεκτό ΟΝΝΕΔιτη του κ. Μητσοτάκη είναι μια μικρογραφία του πως αντιμετωπίζουν τη δημόσια διοίκηση. Ένα σμήνος από ακρίδες που λεηλατεί τους δημόσιους πόρους τη στιγμή που η φτώχεια και οι ανισότητες αυξάνονται, τη στιγμή που ο μήνας δε βγαίνει.    Οι πολίτες όμως σύντομα θα τους στείλουν εκεί που τους αξίζει, οι μέρες της αλαζονείας τους τελειώνουν».

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Filiopoulosnasos%2Fposts%2Fpfbid0MLVdeQcTFmYPphPWqZFDPedbYLpFQ2D1U9WmYjzNdiLovd65nU8huEV9Nhdfx8ssl&show_text=true&width=500
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA