Μενού
  • Α-
  • Α+

Με αιχμές σχολίασε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής την αναφορά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στη συνέντευξή του στους Sunday Times για το ζήτημα των παρακολουθήσεων από την ΕΥΠ. Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του κόμματος αναφέρεται ότι ο κ. Μητσοτάκης «συνέχισε να προσποιείται ότι δεν γνωρίζει την ουσία της υπόθεσης των παράνομων υποκλοπών αλλά παρά ταύτα απέλυσε δύο πρόσωπα».

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επισημαίνει ότι ο πρωθυπουργός «απέφυγε να αναφέρει ότι χάρις την κοινοβουλευτική του πλειοψηφία δεν κλήθηκαν στην Εξεταστική Επιτροπή τα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα -ούτε καν αυτά που παραιτήθηκαν- παρά μόνο ο παρακολουθούμενος και το α λα καρτ απόρρητο σφράγισε τα στόματα του πρώην και του νυν διοικητή της ΕΥΠ».

«Αλλάζοντας τις εκδοχές σαν τα πουκάμισα, τώρα ο κ. Μητσοτάκης υποστηρίζει ότι το ζήτημα των υποκλοπών έχει να κάνει με κάποιον που επιδίωξε να επιβαρύνει τις σχέσεις με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Ποιος; Ο ανιψιός και στενότερος συνεργάτης του; Ο εκλεκτός του στην ΕΥΠ, διορισμένος μάλιστα με αλλαγή των κριτηρίων επιλογής;», υπογραμμίζει η Χαριλάου Τρικούπη. «Δεν του φτάνει η κοροϊδία σε 11 εκατομμύρια Έλληνες που τώρα θέλει να την διευρύνει και σε 67 εκατομμύρια Βρετανούς;», διερωτάται το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην ανακοίνωσή του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA