Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια ξαφνική αδιαθεσία ένιωσε το πρωί της Τρίτης (4/10) η Νόνη Δούνια, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλευρό της Νόνης Δούνια έσπευσαν βουλευτές της ΝΔ που είναι γιατροί στο επάγγελμα αλλά και ο γιατρός της Βουλής. Χάρη στην άμεση αυτή παρέμβαση η Νόνη Δούνια συνήλθε και τελικά βγήκε από την αίθουσα για να ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις της.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας λίγες ώρες μετά το περιστατικό, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, θέλοντας να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τα μηνύματα που έλαβε αλλά και να καθησυχάσει όσους ανησύχησαν.

«Ευχαριστώ θερμά όλους για το συγκινητικό σας ενδιαφέρον. Όντας μια από τις πολλές multitaskers μαμάδες, σύγχρονες εργαζόμενες γυναίκες, με αρκετές κοινοβουλευτικές και εξωκοινοβουλευτικές καθημερινές υποχρεώσεις, ίσως υπερέβαλα λίγο των δυνάμεων μου από το πρωί και αυτό ήταν όλο! Υγεία και κάθε καλό σε όλους!», έγραψε χαρακτηριστικά η Νόνη Δούνια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA