Μενού
  • Α-
  • Α+

«Τραβάμε κόκκινη γραμμή ενάντια στην κακοποίηση κάθε μορφής ζωής», είναι το μήνυμα του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου που γνωστοποίησε τον τηλεφωνικό αριθμό της αστυνομίας για την προστασία των ζώων. Οι πολίτες θα μπορούν να καλούν στο 10410 για να προστατέψουν τους «τετράποδους φίλους μας». Το μήνυμα του Τάκη Θεοδωρικάκου στο Twitter: «Η προστασία των ζώων αποτελεί για κάθε κοινωνία ζήτημα παιδείας και πολιτισμού. Ο πενταψήφιος τηλεφωνικός αριθμός 10410 της ΕΛ.ΑΣ αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την προστασία των τετράποδων φίλων μας». «Θέτουμε από σήμερα ένα χρήσιμο εργαλείο στην υπηρεσία των πολιτών, εξελίσσοντας τις υπηρεσίες της Αστυνομίας μας. Όλοι μαζί εκπέμπουμε ένα ισχυρό μήνυμα ενάντια στην κακοποίηση κάθε μορφής ζωής. Δίνουμε Αξία σε κάθε Ζωή!», τονίζει ο κ. Θεοδωρικάκος.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Υπενθυμίζεται πως η ΕΛ.ΑΣ. ταυτοποίησε σήμερα (5/10) τον άνδρα που ποδοπάτησε και φέρεται να σκότωσε ένα μικρό γατάκι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για έναν 39χρονο ημεδαπό ο οποίος φέρεται να σκότωσε το γατάκι στις 10 Αυγούστου. Ο φερόμενος ως δράστης κλήθηκε από τις αστυνομικές αρχές να καταθέσει για το περιστατικό. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία η οποία θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα, ενώ του επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA