Μενού
  • Α-
  • Α+

«Ασχολείται μονίμως με τον εαυτό του και το παρελθόν, στο οποίο έχει επιλέξει να ζει πολιτικά» σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου αναφορικά με τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στο κλείσιμο της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα ο κ. Οικονόμου απάντησε στα ερωτήματα που έθεσε ο κ. Τσίπρας για το τι έχει κάνει η κυβέρνηση.

Διαβάστε ακόμη: Τσίπρας: Το δύσκολο δεν είναι οι εκλογές αλλά το χάος που θα αφήσουν

«Ο κ. Τσίπρας ασχολείται μονίμως με τον εαυτό του και το παρελθόν, στο οποίο έχει επιλέξει να ζει  πολιτικά. Δεν έχει τίποτα να πει για το παρόν, πέρα από αφελείς διαπιστώσεις, και δεν έχει τίποτα να προσφέρει στο μέλλον της Ελλάδας και του λαού μας» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Οικονόμου. Για να συμπληρώσει: «Όσον αφορά στο ερώτημα του τι έχει κάνει η Κυβέρνηση, η απάντηση είναι ότι έχει, μεταξύ πολλών άλλων, στηρίξει την κοινωνία με ένα από τα τρία μεγαλύτερα προγράμματα στην Ευρώπη, έχει θωρακίσει τα σύνορα και την ασφάλεια της  Ελλάδας από ποικίλες απειλές, έχει επιτύχει τεράστια πρόοδο στην ανάπτυξη , έχει μειώσει την ανεργία και αναμορφώνει το κράτος. Το μέχρι σήμερα έργο μας δεν μας κάνει να  επαναπαυόμαστε και να επαιρόμαστε, αλλά μας δίνει δύναμη να προσπαθήσουμε περισσότερο, για να φέρουμε κι άλλα επωφελή αποτελέσματα για τους πολίτες απέναντι στις εισαγόμενες κρίσεις.

ΥΓ: όσον αφορά στα προγνωστικά του κ. Τσίπρα για τις εκλογές τα σχόλια περιττεύουν, άλλωστε όλοι θυμούνται τη δήλωσή του το 2019:  "ούτε μια στο εκατομμύριο να χάσω από τον Μητσοτάκη"».

Ηλιόπουλος: Αυτοσυγχαίρονται πάνω στην καταστροφή που έχουν δημιουργήσει

Η τοποθέτηση του Γιάννη Οικονόμου έφερε την απάντηση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσου Ηλιόπουλου, που από την πλευρά του τόνισε πως: «Κάθε φορά που μιλούν για τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Οικονόμου, αποδεικνύουν ένα πράγμα: δεν έχουν πάρει χαμπάρι απ' αυτά που περνά καθημερινά ο κόσμος. Αυτοσυγχαίρονται πάνω στην καταστροφή που έχουν οι ίδιοι δημιουργήσει. Το μόνο που περιμένουμε από τον κ. Οικονόμου, είναι να απαντήσει ξεκάθαρα: Τα έχουν κάνει τόσο μαντάρα, που θα εγγραφούν στο δημόσιο χρέος οι εγγυήσεις19 δις για χάρη των τραπεζών και των funds; Όσο δεν απαντούν, επιβεβαιώνουν πως ετοιμάζουν νέο πλιάτσικο και μαζική εκποίηση κατοικιών με αθρόους πλειστηριασμούς ακόμα και για χρέη 20.000 ευρώ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA