Μενού
  • Α-
  • Α+

Με αφορμή την από 27/10/2022 αποκάλυψη του Reader για τα κόκκινα δάνεια του Ανδρέα Πάτση, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία λανθασμένα μιλά για «αποκάλυψη» κυριακάτικης εφημερίδας, κι αναφέρεται στην ρύθμιση οφειλών που ζήτησε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για τις οφειλές που είχε στον ΕΦΚΑΟπως αποκάλυψε λοιπόν το Reader κι όχι η κυριακάτικη εφημερίδα, την ώρα που ο Ανδρέας Πάτσης, ιδιοκτήτης 3 εξωχώριων εταιρειών με έδρα την Κύπρο, σάρωνε τα «κόκκινα δάνεια» προσέφευγε στο Πρωτοδικείο Αθηνών ζητώντας να ενταχθεί σε καθεστώς ρύθμισης των οφειλών του.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Οι αποκαλύψεις για τον κ. Πάτση συνεχίζονται για ακόμη μία ημέρα. Εκτός από "γαλάζια ακρίδα" των απευθείας αναθέσεων 1 εκατ. ευρώ από τον κ. Πιερρακάκη μέσω ΕΛΤΑ. Εκτός από κοράκι του τραπεζικού συστήματος που αγόρασε κόκκινα δάνεια 62 εκατ. ευρώ με μόλις 4,3 εκατ. για να πλουτίζει πάνω στο οικονομικό δράμα χιλιάδων ανθρώπων. Ο κ. Πάτσης είναι κι ένας κοινός μπαταχτσής. 

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Documento (σ.σ.: το READER κι όχι η εφημερίδα που λανθασμένα επικαλείται το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ), ο κ. Πάτσης έχει αιτηθεί και έχει υπαχθεί σε ρύθμιση αναδιάρθρωσης οφειλών για σχεδόν 700 χιλ. ευρώ σε ΕΦΚΑ και δικαστικούς επιμελητές. Ο άνθρωπος δηλαδή που χρηματοδοτήθηκε με 4,3 εκατ. ευρώ για να θησαυρίζει από κόκκινα δάνεια 62 εκατ. που αγόρασε κοψοχρονιά, που δημιουργούσε την μια offshore μετά την άλλη για χρόνια, δεν είχε δήθεν για να πληρώσει τον ΕΦΚΑ. Αυτός όμως μπορεί να είναι κι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο τον επέλεξε ο κ. Μητσοτάκης ως υποψήφιο βουλευτή το 2019. Σε κόμμα που χρωστάει 392 εκατ. ευρώ και ουδέποτε πρόκειται να αποπληρώσει, όπως η ΝΔ, οι Πάτσηδες είναι ο κανόνας».

Δείτε ξανά ΕΔΩ την αποκάλυψη του Reader

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA