Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κλήθηκε να σχολιάσει την αποπομπή Πάτση από τις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας και παραδέχθηκε ότι δεν έγινε καλό... scouting πριν τις εκλογές. Οσο δε για τις offshore εταιρείες, είπε ότι είναι ευθύνη της επιτροπής Πόθεν Εσχες το ότι δεν τα εντόπισαν ως όφειλαν. Ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση δεν θα εκμεταλλευτεί την καταγγελλόμενη εμπλοκή μέλους του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση των Σεπολίων για ψηφοθηρία, ενώ εξήρε τη δουλειά της Δικαιοσύνης στην υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην «ξεκάθαρη θέση υπέρ της Ελλάδας και της καταδίκης της Τουρκίας» από τη Γερμανία, ενώ μίλησε και για τις οικονομικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης. 

«Η ανακοίνωσή μας τα λέει όλα. Ορισμένες δραστηριότητές του δεν συνάδουν με αυτές του βουλευτή και των στελεχών μας» είπε κι αναφερόμενος στα περιουσιακά του στοιχεία πρόσθεσε: «Η Επιτροπή Πόθεν Έσχες είναι αρμόδια, αναδείχθηκαν κενά στην επεξεργασία του πόθεν έσχες. Παραδέχθηκε ότι υπήρξε «αστοχία όταν έγινε επιλογή υποψηφίων, χρειαζόταν καλύτερος έλεγχος, αναλάβαμε την ευθύνη». «Εμείς δεν διαγράφουμε και ξεδιαγράφουμε, ούτε στηρίζουμε στελέχη που έχουν παραπεμφθεί στο Ειδικό Δικαστήριο με βαρύτατες κατηγορίες για θέματα Δημοκρατίας», επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Σε ό,τι αφορά στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης για τη Ρεβέκκα Πίτσικα, ο κ. Οικονόμου παρέπεμψε στην ανακοίνωση της εταιρείας της.

Για τα δημοσιεύματα Νέων και Καθημερινής για το Predator είπε πως: «Εχουμε τονίσει ότι ελληνικό κράτος δεν έχει προμηθευτεί Predator. Εχει επιβεβαιωθεί από όλες τις διαδικασίες μέχρι τώρα. Η κυβέρνηση θέλει να συνεργαστεί και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για αυτά τα λογισμικά» τόνισε και χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα: «εικασίες χωρίς τίποτα συγκεκριμένο». Αναφερόμενος στην εμπλοκή του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ με την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης στα Σεπόλια, ξεκαθάρισε πως «δεν πρέπει να υπάρχουν ιδεολογικά χαρακτηριστικά σε τέτοια θέματα. Η ΝΔ δεν θα γίνει ΣΥΡΙΖΑ, δεν ψάχνουμε ψήφους πάνω σε θλιβερές υποθέσεις. Η Δικαιοσύνη χειρίζεται άψογα την υπόθεση 12χρονης. Να πάρουν μαθήματα όλοι». κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA