Μενού
  • Α-
  • Α+

«Το καλάθι του νοικοκυριού έχει ξεπουλήσει» ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης, στην δεύτερη ημέρα λειτουργίας του, απαντώντας στις κριτικές που δέχεται και συνέχισε: «Παρά την κριτική που θα κάνει ο κόσμος, που θα πει τον καπαμά του και θα κάνει αστεία, όπως έκανε ο αξιοσέβαστος κύριος Κουτσούμπας χτες που ξεχνά ότι στην Σοβιετική Ένωση τα ράφια των σούπερ μάρκετ ήταν άδεια, το καλάθι πάει καλά, ο κόσμος το στηρίζει και αγοράζει μαζικά, και οι τιμές αρχίζουν και πέφτουν, αυτό ενδιαφέρει τον καταναλωτή». 

Την Πέμπτη, το δικό του σχόλιο για το πολυαναμενόμενο καλάθι του νοικοκυριού άφησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Με αφορμή την ατάκα καταναλωτή στην ίδια εκπομπή που έγινε viral το πρωί της Τετάρτης - το περιβόητο «αρχ.... καπαμά» δηλώνοντας την δυσαρέσκειά του για το «καλάθι» - ο κ. Κουτσούμπας πρόσθεσε το πρωί της Πέμπτης πως «μάθαμε τελικά από τι φτιάχνεται ο καπαμάς», την ώρα που ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου προσπαθούσαν να κρατήσουν τα γέλια τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA