Μενού
  • Α-
  • Α+

Με σκωπτικό τρόπο σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης το δημοσίευμα για τη λίστα παρακολουθήσεων υπουργών, τονίζοντας ότι δεν υπάρχουν στοιχεία. «Δεν είχε άλλη δουλειά ο Μητσοτάκης από το να παρακολουθεί την Ευγενία (σ.σ. την σύζυγό του Μανωλίδου) ή την Πόπη (σ.σ. Καλαϊτζή, σύζυγο Χατζηδάκη)» είπε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά. Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο οποίος σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento ήταν στην λίστα παρακολούθησης με το Pretador, έκανε λόγο για εξοργιστικά στοιχεία, χωρίς κανένα απολύτως ντοκουμέντο. Αν έχει στοιχεία να τα παραθέσει είπε, για να προσθέσει: «Μου θυμίζει τη σκευωρία της υπόθεσης Novartis όπου κατηγόρησαν δέκα πολιτικά πρόσωπα επίσης με τις ίδιας ποιότητας “στοιχεία”». «Σπρώχνουν τη χώρα στο βούρκο. Έτσι θα πάμε σε εκλογές;» διερωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης.

Οικονόμου για δημοσίευμα Documento: Χρειάζεται διερεύνηση – Πλεονάζουν οι αφηγήσεις, απουσιάζουν τα στοιχεία

Χωρίς καμία τεκμηρίωση είναι το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento που κάνει λόγο για παρακολουθήσεις πολιτικών προσώπων αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Στην ανακοίνωση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση έχει επιδιώξει από την πρώτη στιγμή τη διερεύνηση της υπόθεσης υποκλοπών καθώς και ότι λογισμικά παρακολούθησης υπάρχουν στην Ελλάδα όπως και στην υπόλοιπη Ευρώπη, αλλά δεν τα αγόρασε και δεν τα χρησιμοποιεί καμία δημόσια αρχή. Προσθέτει επιπλέον ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην καθολική απαγόρευση της εμπορίας τέτοιων λογισμικών και θα καταστήσει την Ελλάδα την πρώτη χώρα στην Ευρώπη που θα απαγορεύει την κυκλοφορία τέτοιου λογισμικού στην επικράτεία της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA