Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα 50ά του γενέθλια γιορτάζει σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έσβησε και το κεράκι του, με την οικογένειά του να του τραγουδά την μελωδία των γενεθλίων. Ο Αδωνις Γεωργιάδης μοιράστηκε νωρίτερα με τους followers του σπάνια φωτογραφικά ντοκουμέντα από τα παιδικά του χρόνια, καθώς, όπως γράφει και ο ίδιος, «τέτοια μέρα πάντα όμως σκέφτομαι τους γονείς μου που έχασα νωρίς». Ωστόσο, στην ανάρτησή του αναφέρει πως δεν έχει παράπονο αφού έχει «2 υπέροχους γιούς, μία όμορφη οικογένεια, 2 λατρεμένα αδέλφια, πολλούς φίλους και υγεία».

«06 Νοεμβρίου 1972 γεννήθηκα, σήμερα 50. Δεν παραπονούμαι έχω 2 υπέροχους γιούς, μία όμορφη οικογένεια, 2 λατρεμένα αδέλφια, πολλούς φίλους και υγεία. Δόξα τω Θεώ! Τέτοια μέρα πάντα όμως σκέφτομαι τους γονείς μου που έχασα νωρίς. Να έχετε όλοι υγεία και να χαίρεστε τους δικούς σας», έγραψε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Στο βίντεο με την τούρτα, ο υπουργός έγραψε τα εξής στην ανάρτησή του στο Twitter: «Πριν λίγο στο σπίτι κόψαμε με την οικογένεια μου την τούρτα μου για τα 50 μου γενέθλια! Είναι όμορφες αυτές οι στιγμές! Να είστε όλοι καλά με υγεία!». Το βίντεο κλείνει με τον ίδιο και τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου σε τρυφερό τετ α τετ κι από πίσω παίζει το τραγούδι του Αντώνη Ρέμου «μέχρι το τέλος του κόσμου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA