Μενού
  • Α-
  • Α+

Απάντηση στους ισχυρισμούς του Γιάννη Βρέντζου που έκανε λόγο για «εγκληματική οργάνωση με έδρα το Μαξίμου», με αφορμή το θέμα των παρακολουθήσεων και το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα έδωσε ο Γιάννης Οικονόμου. Το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε μία δήλωση «καταπέλτη» υποστηρίζοντας πως τα τελευταία τρία χρόνια «λειτουργούσε ένα καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη και άλλα λαθραία και παράνομα στοιχεία». 

Στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο Γιάννης Οικονόμου ανέφερε πως τα όσα είπε ο Γιάννης Βρέντζος «σαφώς δεν ισχύουν». «Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιος ποδοσφαιρικός παράγοντας προβαίνει σε αυτές τις δηλώσεις» ανέφερε ο κ. Οικονόμου και ξεκαθάρισε: «για τα ποδοσφαιρικά δεν έχω κάτι να σχολιάσω». 

«Κεραυνοί» από τον Γιάννη Βρέντζο 

Υπενθυμίζεται πως μετά το τέλος του ντέρμπι στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό, ο κ. Βρέντζος εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση για το θέμα των παρακολουθήσεων, στη «σκιά» του δημοσιεύματος με τη λίστα ατόμων που παρακολουθούνταν, ανάμεσα στα οποία φέρεται να είναι και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. «Νομίζω ότι αυτό που έγινε ξεκάθαρο σήμερα είναι ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο, διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος που διέπεται από παρανομία και οργανωμένο έγκλημα. Αυτό βέβαια είναι λογικό όταν στα τελευταία τρία χρόνια λειτούργησε μέσα στην Κυβέρνηση ένα καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη και άλλα λαθραία και παράνομα στοιχεία. Η ανοχή μας αυτή τελείωσε. Η προσωπική μου πρόταση είναι ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει στα δικαστήρια την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA