Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Αρης Πορτοσάλτε έβαλε κατά του Αλέξη Τσίπρα για τις δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς όταν ήταν πρωθυπουργός. «Ο Τσίπρας ήταν πρωθυπουργός, να ήταν με το φραπέ στο χέρι στην Κουμουνδούρου και να πάει για κατάληψη το καταλαβαίνω. Οταν κυβερνάς δεν μπορείς να τα λες αυτά. Αν θέλει να κυβερνήσει δεν μπορεί να λέει ασυναρτησίες. Παύεις να λες ανοησίες μετά» είπε με αφορμή τις δηλώσεις Τσίπρα για το τι έκανε με την ΕΥΠ όταν ήταν εκείνος πρωθυπουργός. «Οπως το ίδιο λέει ο Τσίπρας για τον ειδικό φόρο καυσίμων» πρόσθεσε ο Πορτοσάλτε.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, πράγματι, κι ο κύριος Τσίπρας, είναι ο μόνος εφαρμοστής για τρία χρόνια του σκληρού μνημονίου που έφερε ο ίδιος με τον τυχοδιωκτισμό του. Ο ΣΥΡΙΖΑ κι ο Τσίπρας εφάρμοσαν κι ακολούθησαν κατά γράμμα ένα σκληρότατο μνημόνιο. Εκανε τυχοδιωκτισμό 6 μήνες, πήγε στην Ευρώπη του είπε ο Γιουνκέρ ποιο θα είναι το μέλλον του και η θεία Ανγκελα και γύρισε ολοταχώς πίσω...» πρόσθεσε.

Κλείνοντας ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στην επίσκεψη Τσίπρα στον Γάλλο πρέσβη, η οποία απέφερε... αυτογκόλ. «Εκανε και δώρο στον Μητσοτάκη: Πήγε στον Γάλλο πρέσβη και του είπε ότι εγώ θα διαπραγματευτώ να αλλάξω τη συμφωνία για τα Rafale και τις Belharra...»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA