Μενού
  • Α-
  • Α+

Εμπλουτισμένη και από... ζυμαρικά ήταν η επίθεση που έγινε το βράδυ της Πέμπτη (17/11) στο σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδωνι Γεωργιάδη από μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας». Τη στιγμή της επίθεσης, στο σπίτι βρίσκονταν τα παιδιά του κ. Γεωργιάδη γεγονός το οποίο προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ίδιου και ενώ σε αρχική του ανάρτηση είχε ανεβάσει μόνο φωτογραφίες από τα φυλλάδια που πέταξαν στην αυλή του, λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι το μενού της επίθεσης περιελάμβανε και «τρικάκια», αλλά και... μακαρόνια!  

Διαβάστε ακόμη: Επίθεση Ρουβίκωνα στο σπίτι του Αδωνι Γεωργιάδη

«Τώρα βλέπω ότι πέταξαν και μακαρόνια οι ''επαναστάτες'' του Ρουβίκωνα για να διαμαρτυρηθούν και καλά για το Καλάθι…άμα δεν έχεις κάνει φτωχός και τα έχεις όλα έτοιμα στην ζωή σου πως να εκτιμήσεις την αξία αυτών των τροφίμων που πέταξαν….το ''Καλάθι'' πόνεσε πολύ τελικά…», ανέφερε στη νέα του ανάρτηση στο Twitter ο Αδωνις Γεωργιάδης και έδειξε μάλιστα φωτογραφίες με τα πακέτα μακαρόνια που βρίσκονταν στο πάτωμα. 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Λίγο νωρίτερα, σε ανάρτησή του στο Facebook ο υπουργός είχε αναφέρει ότι «...όποτε λέω κάτι που ενοχλεί πολύ τον Τσίπρα, έρχεται ο Ρουβίκωνας και επιτίθεται στο σπίτι μου με τα παιδιά μου μέσα… μπα σύμπτωση θα είναι». Προσθέτει παράλληλα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι μου είμαι βέβαιος…παιδιά δεν σας φοβόμαστε να ξέρετε».

«Ένα περίεργο πράγμα όποτε λέω κάτι που ενοχλεί πολύ τον Alexis Tsipras έρχεται ο Ρουβίκωνας και επιτίθεται στο σπίτι μου με τα παιδιά μου μέσα…μπα σύμπτωση θα είναι και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. σίγουρα καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι μου είμαι βέβαιος…παιδιά δεν σας φοβόμαστε να ξέρετε», έγραψε ο υπουργός.

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει την επίθεση ενώ ανάλογη παρέμβαση έκανε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ο οποίος έκανε λόγο για «άνανδρη επίθεση από τραμπούκους». Ανέφερε επίσης ότι η κυβέρνηση αναμένει και από τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν την επίθεση.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fadonisgeorgiadi%2Fposts%2Fpfbid0gK2ji36WeZUv86voM44Tew21GBU2gwwSndgmF3k5S6qwxfkmJa3f3zJ5gqG6sshtl&show_text=true&width=500

Υπενθυμίζεται ότι μια ημέρα πριν από την επίθεση στο σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης με τρικάκια και μακαρόνια, ο κ. Γεωργιάδης είχε εξαπολύσει σφοδρή επίθεση στον κ. Τσίπρα για το θέμα των τιμών λέγοντας ότι η ακρίβεια είναι του Πούτιν και όχι του Μηστοτάκη. «Αν έχεις κάνει εμπόριο, όπως εγώ, καταλαβαίνεις πως βγαίνουν τα λεφτά και πως λειτουργεί η αγορά. Αν είσαι σαν τον Τσίπρα, ανεπάγγελτος και τεμπέλης, να μην έχεις δουλέψει μια μέρα στη ζωή σου, δεν ξέρεις τι γίνεται και πως λειτουργεί η αγορά», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων από το βήμα της Βουλής.

Οικονόμου: «Καταδικάζουμε την άνανδρη επίθεση»

Στην επίθεση του Ρουβίκωνα αναφέρθηκε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. «Πριν από λίγο στο σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, την ώρα που μέσα στο σπίτι βρισκόταν τα παιδιά του, επιτέθηκαν οι τραμπούκοι του Ρουβίκωνα» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε ανάρτησή του στο Twitter και πρόεσθεσε: «Καταδικάζουμε αυτή την άνανδρη επίθεση από τους τραμπούκους της οργάνωσης αυτής και το ίδιο περιμένουμε από όλες τις πολιτικές δυνάμεις. Καθαρά και απόλυτα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA