Η κόντρα ΠΑΣΟΚ – Ποταμιού συνεχίζεται με αμείωτη ένταση – αυτή τη φορά με φόντο τις μετεγγραφές βουλευτών από το Ποτάμι στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Το πρωί η Φώφη Γεννηματά αναφέρθηκε στο θέμα με συνέντευξή της στο Real Fm και όταν της ζητήθηκε ένα σχόλιο για τις αιτιάσεις του Σταύρου Θεοδωράκη, ότι το ΠΑΣΟΚ υποκινεί αποστασίες βουλευτών, απάντησε λέγοντας: «Δεν θα σχολιάσω χυδαιότητες, αλλά νομίζω ο καθένας θα πρέπει να κοιτάζεται στον καθρέφτη και κάποια στιγμή να κάνει την αυτοκριτική του. Δεν κάνω κανένα σχόλιο γι’ αυτά τα πράγματα». Άμεση ήταν η απάντηση από το γραφείο Τύπου του Ποταμιού. Στην ανακοίνωση του το κόμμα επιτίθεται στην Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ επιστρέφοντας το χαρακτηρισμό.

«Προφανώς ο χαρακτηρισμός της απευθύνεται πρωτίστως στα στελέχη της παράταξής της που συνεχίζουν να λένε ότι οι μεταγραφές βουλευτών δεν συμβαδίζουν με τα προοδευτικά ήθη. Το επεσήμαναν δημοσίως και -παρά τις αυστηρές υποδείξεις της αυλής της- το επανέλαβαν και μπροστά της στην ΚΕ του ΠΑΣΟΚ και στα όργανα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Η κυρία Γεννηματά όμως δεν ανέχεται την κριτική και προσπαθεί να φιμώσει αυτούς που δυσανασχετούν με παζάρια, υποσχέσεις και εξαγορές», ήταν η απάντηση από το γραφείο τύπου του κόμματος.