Με το δικό του, χαρακτηριστικό τρόπο σχολίασε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Γρηγόρης Ψαριανός, τα πρόσφατα ταξίδια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, σε ΗΠΑ, Γερμανία και Αργεντινή.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9,89, ο κ. Ψαριανός είπε χαρακτηριστικά για τον κ. Τσίπρα: «Καλά έκανε και πήγε σε Γερμανία, ΗΠΑ και Αργεντινή, ώστε να δει τι γίνεται, να είναι πιο μετρημένος, πιο προσγειωμένος και δεν λέει παπαριές».

«Κάθε κόμμα έχει μενού, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μπουφέ. Θα μιλήσω όταν τελειώσει το μπουφέ του Τσίπρα» πρόσθεσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς o oποίος αναφέρθηκε και στην ατολμία της κυβέρνησης να πάρει χρήματα από αυτούς που έχουν.

«Από εκεί που μπορούσαμε δεν έχουμε ακουμπήσει τίποτα. Στελέχη της κυβέρνησης ή του μηχανισμού δεν θέλουν και αυτοί που θέλουν -όπως ο πρωθυπουργός κι ο υπουργός Οικονομικών- δεν μπορούν. 20% του κόσμου είναι σε συνθήκες στέρησης, όμως, από εκεί που θα μπορούσαμε να πάρουμε από την πρώτη στιγμή, δεν έχουμε πάρει τίποτα».

Παράλληλα, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ αναφέρθηκε και σε «αστοχίες» όπως «ο ΦΠΑ 23% στην εστίαση ή η εξίσωση του φόρου στα καύσιμα στην ανώτερη τιμή», ενώ εμφανίστηκε αντίθετος σε νέα μέτρα.