Μενού
pol-auster
Πολ Όστερ | AP
  • Α-
  • Α+

Ο Αμερικανός συγγραφέας Πολ Όστερ πάσχει από καρκίνο, όπως ανακοίνωσε η σύζυγός του χθες, Σάββατο. Ο 76χρονος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Memorial Sloan Kettering Cancer Center, ανέφερε η σύζυγός του Σίρι Χούστβετ, επίσης συγγραφέας, μέσω Instagram. «Απέχω εδώ και καιρό από το Instagram. Κι αυτό γιατί ο σύζυγός μου διαγνώστηκε με καρκίνο το Δεκέμβριο, μετά από μήνες ασθένειας» έγραψε η ίδια.

«Ζω πλέον σ’ ένα μέρος που έχω καταλήξει να αποκαλώ Cancerland. Πολλοί περνούν τα σύνορά του, είτε επειδή είναι άρρωστοι οι ίδιοι, είτε γιατί αγαπούν κάποιον, πατέρα, παιδί, σύζυγο ή φίλο που έχει, ή είχε, καρκίνο. Ο καρκίνος είναι διαφορετικός για τον καθέναν πάσχοντα. Όλα τα ανθρώπινα σώματα μοιάζουν μεταξύ τους και κανένα δεν είναι ίδιο» περιέγραψε. 

https://www.instagram.com/p/CppuEReuA-Q/?utm_source=ig_embed&ig_rid=f5ad7004-9267-4172-bd94-b516580d5562

«Κάποιοι επιβιώνουν από τον καρκίνο, άλλοι πεθαίνουν. Αυτό το ξέρουν όλοι, κι όμως το να ζεις κοντά σ’αυτήν την αλήθεια, αλλάζει την καθημερινή πραγματικότητα» σημείωσε η Χούστβετ.  O Όστερ έχει γράψει πάνω από 30 βιβλία που έχουν μεταφραστεί σε τουλάχιστον 40 γλώσσες. Έγινε γνωστός με την «Επινόηση της Μοναξιάς» βιβλίο που έγραψε το 1982 με αφορμή το θάνατο του πατέρα του, Σάμουελ.