Μενού
bucay
Χόρχε και Ντεμιάν Μπουκάι
  • Α-
  • Α+

Ο δημοφιλής ψυχοθεραπευτής και συγγραφέας Χόρχε Μπουκάι και ο γιoς του, Ντεμιάν, έρχονται τη Δευτέρα 29 Μαΐου στις 18:30 στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο.

Καλεσμένοι των εκδόσεων opera, οι δυο συγγραφείς θα παρουσιάσουν τα βιβλία τους: «Τα τρία ερωτήματα» (Χόρχε Μπουκάι) και «Απιστία» (Ντεμιάν Μπουκάι). Το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει την παρουσίαση μόνο με δελτία εισόδου που θα διανέμονται Πέμπτη και Παρασκευή, 25 και 26 Μαΐου, 9:30 – 14:30 από το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων opera και Σάββατο και Κυριακή, 27 και 28 Μαΐου, 12:00 – 17:00 από το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν δωρεάν έως δύο δελτία εισόδου με επίδειξη ταυτότητας.

Παράλληλα, την Τρίτη 30 Μαΐου, ο Χόρχε και ο Ντεμιάν Μπουκάι θα υπογράψουν τα βιβλία τους στο βιβλιοπωλείο Public Συντάγματος από τις 18:00 έως τις 20:00.

Στο βιβλίο του «Τα τρία ερωτήματα», ο Χόρχε Μπουκάι παρουσιάζει μια προσωπική καταγραφή των «δρόμων» που, όπως λέει, είναι αναγκαίο να διατρέξει κάθε άνθρωπος που αναζητά την προσωπική του ολοκλήρωση, απαντώντας σε τρία βασικά υπαρξιακά ερωτήματα: ποιος είμαι, πού πηγαίνω, με ποιον.

Από την πλευρά του, ο Ντεμιάν Μπουκάι επανεξετάζει στο βιβλίο του τη λογική των παγιωμένων απόψεων για το πάντα επίκαιρο θέμα της απιστίας, και προτείνει κάποια νέα «μέτρα και σταθμά», προσαρμοσμένα στη σημερινή εποχή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA