Μενού
britney-spears
Μπρίτνεϊ Σπίαρς | (John Salangsang/Invision/AP)
  • Α-
  • Α+

Παρά τις πολλές προτάσεις που είχε δεχτεί κατά καιρούς η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ειδικά μετά το τέλος της κηδεμονίας της το φθινόπωρο του 2021, για να μιλήσει για τη ζωή της, η ίδια απαντούσε συνέχεια όχι, ξεκαθαρίζοντας πως θα πει κάποια στιγμή όλα όσα θέλουμε να μάθουμε για τη ζωή της μέσα από την αυτοβιογραφία της. 

Αυτή η στιγμή έφτασε, σύμφωνα με το People, αφού η αυτοβιογραφία της με τίτλο, «The Woman in Me», δανειζόμενη στίχο από το τραγούδι της «Not A Girl, Not A Woman», θα κυκλοφορήσει μέσα στο φθινόπωρο και συγκεκριμένα στις 24 Οκτωβρίου από τη Gallery Books

«Η συγκινητική κατάθεση της Μπρίτνεϊ στο δικαστήριο συγκλόνισε τον κόσμο, άλλαξε νόμους και έδειξε πόσο η δύναμη και η γενναιότητά της αποτελούν πηγή έμπνευσης», δήλωσε στο People η Τζένιφερ Μπέργκστρομ, Αντιπρόεδρος της Gallery Books. 

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η αυτοβιογραφία της θα έχει παρόμοιο αντίκτυπο και θα είναι το εκδοτικό γεγονός της χρονιάς. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι που τη βοηθήσαμε να μοιραστεί επιτέλους την ιστορία της», πρόσθεσε. 

Το βιβλίο αποκαλύπτει «για πρώτη φορά την απίστευτη διαδρομή και τη δύναμη στον πυρήνα μίας από τις μεγαλύτερες ερμηνεύτριες στην ιστορία της ποπ μουσικής», υπογραμμίζοντας τη «διαρκή δύναμη της μουσικής, της αγάπης και της σπουδαιότητας του να λέει μία γυναίκα την ιστορία της, με τους δικούς της όρους», αναφέρει το δελτίο τύπου της Gallery Books.

Το «The Woman in Me» είναι «μια γενναία και τρομερά συγκινητική ιστορία για την ελευθερία, τη φήμη, τη μητρότητα, την επιβίωση, την πίστη και την ελπίδα», συνεχίζει το δελτίο τύπου.

«Θέλω απλώς τη ζωή μου πίσω», είχε καταθέσει - μεταξύ άλλων - η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο δικαστήριο το 2021 όταν πάλευε για να λήξει το καθεστώς κηδεμονίας της από τον πατέρα της υπό το οποίο ζούσε για 13 χρόνια και για το οποίο αποκαλύφθηκαν πολλά κατά τη διάρκεια της μεταξύ τους δικαστικής διαμάχης, αλλά σίγουρα υπάρχουν και πολλά περισσότερα που ακόμα δεν γνωρίζουμε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.