Μενού
Dear Manouka,
  • Α-
  • Α+

Το Dear Manouka, επιστρέφει από τις 14 Σεπτεμβρίου και αφιερώνει τον Σεπτέμβριο στο πιάτο που έχει αγαπηθεί όσο κανένα άλλο.

Bao bun με κατσίκι, χειροποίητη πίκλα αγγούρι και σάλτσα μάνγκο με σφραγίδα το χαρακτηριστικό ελάφι γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο μενού, το οποίο προτείνει ξεχωριστά πιάτα με προσεγμένη μείξη τάσεων, υλικών και τεχνικών.

Dear Manouka,

 

Με ανανεωμένη λίστα κρασιών και με τα υψηλού επιπέδου cocktails του Γιάννη Πίσσα, το Dear Manouka, δίνει ξανά ραντεβού στον γραφικό πεζόδρομο της Ηρώνδα όσο ακόμα ο καιρός το επιτρέπει. Έπειτα καλεί στο μοναδικό ροζ σκηνικό στο εσωτερικό του που φέρει την υπογραφή του Studiomateriality.

Η funky fusion κουζίνα του Dear Manouka, που έχει ξεχωρίσει από την πρώτη ημέρα υπόσχεται να προσφέρει για μία ακόμα χρονιά υψηλής ποιότητας γεύση, εξυπηρέτηση και εμπειρία.

...

 

Μείνετε συντονισμένοι καθώς το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν εκπλήξεις που θα λατρέψουν οι foodies που αναζητούν συνεχώς κάτι καινούριο για τον ουρανίσκο τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.