Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι Maneskin, το συγκρότημα από την Ιταλία που κέρδισε τη φετινή Eurovision, κατάφεραν να αποκτήσουν εκατομμύρια φανς χάρη στο τραγούδι τους, Zitti E Buoni.

Διαβάστε ακόμη: Maneskin: Σε 12 ώρες ξεπέρασε τα 4.000.000 views το I Wanna Be Your Slave

Ο frontman των Maneskin, Νταμιάνο Ντέιβιντ, με τη φωνή, αλλά και τη σκηνική του παρουσία, αποτέλεσε έναν από τους βασικούς παράγοντες που η Ιταλία πανηγύρισε την πρωτιά στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού. Οι μετοχές του συγκροτήματος μετά από εκείνη τη βραδιά του Μαΐου ανέβηκαν κατακόρυφα, ενώ το ίδιο έγινε και με τις τιμές των εισιτηρίων για τις συναυλίες τους.

Απ’ ότι φαίνεται, η ιταλική μπάντα έχει βάλει σκοπό να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την επιτυχία της αυτή τη στιγμή, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να βάλει κανείς αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη, αν θέλει να τη δει να παίζει live.

Με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο, λοιπόν, βλέπουμε πως τα (ελάχιστα διαθέσιμα) εισιτήρια για τις συναυλίες τους ξεκινούν από τα 100 ευρώ (υπάρχουν μόνο για τον Ιούλιο του 2022 στη Ρώμη), ενώ μπορούν να φτάσουν ακόμη και τα 999 ευρώ (για τη συναυλία τους τον Απρίλιο στο Μπάρι). 

Η μέση τιμή γενικά των εισιτηρίων τους για τις επόμενες συναυλίες είναι περίπου στα 200 ευρώ. Μια τιμή, η οποία κρίνεται υπερβολική, αν λάβουμε υπόψη μας πως οι περισσότεροι γνωρίζουν ένα, άντε δύο, τραγούδια των Maneskin.