Μενού
  • Α-
  • Α+

Ιστορία έγραψε ο Τζάστιν Μπίμπερ καθώς έγινε ο πρώτος καλλιτέχνης στην ιστορία του Spotify που ξεπέρασε τους 90 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές στην υπηρεσία. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα Chart Data, ο ποπ σταρ έχει ξεπεράσει κατά πολύ τους 91 εκατομμύρια ακροατές το μήνα, με το Spotify να δείχνει επί του παρόντος τον αριθμό (των μηνιαίων ακροατών) στο 91.824.133.

Διαβάστε ακόμη: Μόνος στο Σπίτι: Κι όμως ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν ο μοναδικός που βοήθησε τον Μακόλεϊ Κάλκιν!

Ο Εντ Σίραν βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 80,5 εκατομμύρια ακροατές, ενώ ο The Weeknd (78,1 εκατομμύρια), η Ariana Grande (73,4 εκατομμύρια) και η Dua Lipa (66,7 εκατομμύρια) συμπληρώνουν το υπόλοιπο Top Five.

Στην πρώτη δεκάδα ακολουθούν οι Adele (66,2 εκατομμύρια), Coldplay (62,3 εκατομμύρια), Τέιλορ Σουίφτ(60,7 εκατομμύρια), Έλτον Τζον (60 εκατομμύρια) και Doja Cat (56,7 εκατομμύρια).

Ο Καναδός τραγουδιστής κυκλοφόρησε το έκτο στούντιο άλμπουμ του «Justice» τον Μάρτιο. δημιούργησε τα σινγκλ «Holy», «Lonely», «Anyone», «Hold On», «Ghost» και την παγκόσμια μεγάλη επιτυχία «Peaches» με τους Daniel Caesar και Giveon ενώ συνέχισε με το EP «Freedom» τον Απρίλιο.