Μενού
  • Α-
  • Α+

To πρωτοφανές περιστατικό που έλαβε χώρα στα MAD VMA ανάμεσα στον Light και τον Snik σχολίασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Οι δύο τράπερ πιάστηκαν στα χέρια την ώρα που η κοπέλα ετοιμαζόταν να βραβεύσει την Έλενα Παπαρίζου. Η ίδια μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε ότι προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία της και συγχρόνως να καθησυχάσει την τραγουδίστρια που βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

Διαβάστε ακόμη: Ξύλο στα Mad awards: Γυρίζουν την πλάτη MAD και Mega σε Light και Snik - Οργή των καλλιτεχνών

Είπε συγκεκριμένα:

«Είμαι άτυχη μάλλον, δεν ξέρω τι γίνεται. Δυστυχώς το είδα μπροστά στα μάτια μου. Είδα κάποιον να επιτίθεται με γροθιά. Προσπάθησα να διατηρήσω τη ψυχραιμία μου, αυτά είναι πολύ κρίμα να γίνονται. Εκείνη τη στιγμή δεν φοβήθηκα αλλά πάγωσα και προσπάθησα να διατηρήσω τη ψυχραιμία μου. Προσπάθησα να πω και κάτι από το μικρόφωνο, ότι δεν είμαστε υπέρ της βίας κι ότι πρέπει να έχουμε ψυχραιμία.

Δυστυχώς ξέφυγαν τα πράγματα. Στενοχωρήθηκα που δεν έδωσα το βραβείο στην Έλενα Παπαρίζου. Έτρεξα να της μιλήσω και να την ηρεμήσω. Της έδωσα ένα φιλί. Ήταν πάρα πολύ τρομαγμένη. Υπάρχει μια σύγκρουση ανάμεσα στους καλλιτέχνες της τραπ κι ήρθαν να τις λύσουν εδώ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA