Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Σάκης Ρουβάς έχει βρεθεί πολλές φορές στη σκηνή των MAD VMA 2022, τόσο για να παρουσιάσει εντυπωσιακά acts όσο και για να βραβευτεί για τη μουσική και τα τραγούδια του.

Διαβάστε ακόμη: Τάμτα: Είχε συνεργαστεί με Snik - Τώρα λέει «ποτέ ξανά στην ίδια σκηνή με αυτούς»

Παρακολουθώντας λοιπόν όσο έγιναν το βράδυ της Τετάρτης ανάμεσα στον Light και τον Snik -οι οποίοι κατάφεραν με τον άγριο καβγά τους να αμαυρώσουν μια τέτοια μέρα χαράς- ο Σάκης Ρουβάς θέλησε να πάρει θέση μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

Η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά 

«Χθες το βράδυ πόνεσε η καρδιά μου βλέποντας όλα αυτά που συνέβησαν στα βραβεία του MAD… Πόνεσε η καρδιά μου γι’ αυτό που υπέστη η αγαπημένη μου Έλενα. Πόνεσε η καρδιά μου για τους χιλιάδες θεατές, μικρούς και μεγάλους, που βρισκόταν στο κοινό και που πήγαν εκεί ψάχνοντας λίγη χαρά και έκφραση μέσα από τη μουσική»

«Πόνεσε η καρδιά μου για τα ίδια τα βραβεία και τον θεσμό που τόσο πολύ αγαπώ, έχοντας βρεθεί εκεί αμέτρητα βράδια επικοινωνώντας με τον κόσμο τη μουσική μου. Η μουσική ενώνει τους ανθρώπους, γεφυρώνει τους λαούς και τους πολιτισμούς. Έχει τη δύναμη να συγκινεί τα πλήθη και να τα φέρνει κοντά. Η βία, όπως και η κουλτούρα της βίας, δεν έχει θέση σε μια γιορτή μουσικής αλλά ούτε και στην κοινωνία» έγραψε ο Σάκης Ρουβάς.