Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο σπουδαίος ηθοποιός Κώστας Καζάκος, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών, μετά από μέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», σκορπίζοντας τη θλίψη στους συγγενείς, τους φίλους του αλλά και τον καλλιτεχνικό κόσμο. Ηθοποιοί, τραγουδιστές και πολιτικοί αρχηγοί αποχαιρετούν τον σπουδαίο ηθοποιό και ανάμεσά τους είναι και ο αρχηγός των Manowar, Joey DeMaio, ο οποίος δεν ξέχασε τον Κώστα Καζάκο και την πολύ πρόσφατη συνεργασία που είχαν στο Release Athens το καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμη: Κώστας Καζάκος: «Αντίο» από Ελληνες ηθοποιούς και τραγουδιστές - «Σπάνιος άνθρωπος που όλοι αγαπήσαμε πολύ»

O θρυλικός αρχηγός και μπασίστας των Manowar, ενός εκ των δημοφιλέστερων heavy metal συγροτημάτων, είχε συνεργαστεί πολύ πρόσφατα με το μεγάλο Ελληνα ηθοποιό αλλά και το γιο του, Κωνσταντίνο Καζάκο. Οι δυο τους είχαν πάρει μέρος στην ηχογράφηση του "The Revenge of Odysseus", του νέου κομματιού του Manowar, εμπνευσμένου από την Οδύσσεια, το οποίο παρουσιάστηκε και στην Ελλάδα στις 22 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού. Ο DeMaio γνώρισε τον Καζάκο στη συγκεκριμένη ηχογράφηση που έγινε στην Αθήνα.

Ο Κώστας Καζάκος υποδύθηκε τον Οδυσσέα και ο Κωνσταντίνος Καζάκος τον Τηλέμαχο σε μία διασκευασμένη ιστορία η οποία ακολουθεί την προσωπική ματιά του Τηλέμαχου πάνω στην Οδύσσεια. Πληροφορηθείς την τραγική είδηση ο DeMaio έγραψε στο Facebook ότι «ο Καζάκος είναι ένας γίγαντας που δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Ηταν τιμή που τον γνώρισα και στέλνω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του».

Το «αντίο» από τους Manowar

Οι Manowar δημοσίευσαν στα social media μία φωτογραφία τους με τον Κώστα Καζάκο και στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψαν: «Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του θρυλικού Κώστα Καζάκου. Ήταν ένας γίγαντας που δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Καμία λέξη δεν μπορεί να περιγράψει το μέγεθος αυτής της απώλειας για την οικογένειά του, τους φίλους του και τον κόσμο. Ήταν τιμή και προνόμιο να γνωρίσουμε τον Κώστα. Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του».