Μενού
dimitra-galani
Δήμητρα Γαλάνη | Glomex
  • Α-
  • Α+

Εξομολογητική διάθεση είχε η σπουδαία ερμηνεύτρια, Δήμητρα Γαλάνη, κατά την παρουσία της στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, το απόγευμα της Δευτέρας (2/1). Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, στο πώς ισορρόπησε κατά την ανέλιξή της ως καλλιτέχνιδα ενώ μίλησε μέχρι και για την πολύκροτη φωτογράφιση που είχε κάνει για το περιοδικό Playboy το 1987.

«Δεν φαντάστηκα ποτέ τον εαυτό μου με οικογένεια, ούτε και από παιδί. Ποτέ δεν σκέφτηκα «αχ, θα κάνω και εγώ το παιδάκι μου». Ποτέ. Τα λατρεύω τα παιδιά αλλά δεν έχει να κάνει αυτό. Δεν με απασχόλησε ποτέ το θέμα μητρότητα και οικογένεια.  Μια περίοδο που περνάμε όλες οι γυναίκες, ορμονική είναι αυτή γύρω στα 30, έχεις ένα περίεργο, είχα και διάφορες σχέσεις τότε και είχα πει στον εαυτό μου «εντάξει, άμα γίνει κάτι θα το κρατήσω». Δεν προέκυψε», εξήγησε αναφερόμενη στους λόγους για τους οποίους και δεν προχώρησε στη δημιουργία της δικής της οικογένειας.

Ως προς την είσοδό της στη μουσική, τόνισε ότι ήταν συγκινητικός ο τρόπος με τον οποίο μπήκε στη δουλειά, αφού είχε την αποδοχή και τον χώρο να εκφραστεί από νωρίς.«Φυσικά και μου άρεσε η επιτυχία, ωστόσο δεν την αποζητούσα» υπογράμμισε, ενώ είπε ακόμα ότι «έκανα πράγματα που για κάποιους ήταν ακαταλαβίστικα. Έμαθα πολλά την περίοδο που τραγουδούσα στο Χάραμα».

«Στρεφόμουν εναντίον του εαυτού μου» παραδέχτηκε, μιλώντας για καταχρήσεις που έκανε, έως ότου καταλάβει ότι πρέπει να απομακρυνθεί από τέτοιες συνήθειες. Τέλος, θυμήθηκε τη φωτογράφιση που είχε κάνει για το περιοδικό Playboy. «Κανείς δεν ασχολούνταν με το κείμενο τότε, μόνο με την εικόνα. Ήθελα με τον τρόπο μου να σοκάρω κάποιους. “Μια γυναίκα μπορεί να γίνει θεά επειδή το θέλει η ίδια”».