Μενού
rokkos-gkofa
Στέλιος Ρόκκος - Λελέ Γκόφα | NDP
  • Α-
  • Α+

Εξιτήριο από την ιδιωτική κλινική που νοσηλευόταν πήρε το μεσημέρι της Πέμπτης (19/1) ο Στέλιος Ρόκκος, μετά την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του. Ολα ξεκίνησαν όταν τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής και ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στη Λήμνο με τη σύζυγό του, Λελέ Γκόφα ένιωσε μια έντονη ενόχληση στο στήθος. Η κινητοποίηση της συζύγου του ήταν άμεση, μετέφερε τον τραγουδιστή στο νοσοκομείο Λήμνου, όπου οι γιατροί θεώρησαν απαραίτητο να γίνει αερομεταφορά του στην Αθήνα, όπως και έγινε με C-130.

Ο Στέλιος Ρόκκος υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση, έμεινε στην Εντατική δυο μέρες για προληπτικούς λόγους και σήμερα πήρε εξιτήριο έχοντας πάντα στο πλευρό του τη σύζυγό του, Λελέ Γκόφα.

Κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο, είπε: «Σκεφτόμουν ότι θα γίνει μ@@κία και δεν θα έχω προλάβει να κάνω αυτό. Μου ήρθε στο μυαλό αυτός ο σοφός που έλεγε ότι «κοίταξε αδελφέ, όταν θα φτάσει η ώρα να είναι λίγα αυτά που θα μετανιώσεις ότι δεν έκανες γιατί αυτά που έκανες, δεν θα σου περάσουν καν από το μυαλό, είτε καλά, είτε κακά»!

Και πρόσθεσε: «Ήμουν σε πολύ καλά χέρια και με πρόσεξαν όλο το νοσοκομείο. Είναι απίστευτο το πώς έχω νιώσει αυτές τις ημέρες από το νοσηλευτικό προσωπικό και από τα μηνύματα. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ανθρώπους που δεν γνώριζα καν κι ενδιαφέρθηκαν για μένα. Το μόνο που έχω να πω στους συνομηλίκους μου να προσέχουν και να κάνουν εξετάσεις»!