Μενού
tania-tsanaklidou
Τάνια Τσανακλίδου | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Τάνια Τσανακλίδου βρέθηκε στο «Στούντιο 4» την Τρίτη (24/1) και αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία πίσω από το τραγούδι «Μαμά Γερνάω» του Σταμάτη Κραουνάκη και της Λίνας Νικολακοπούλου που έχει σφραγίσει με την ερμηνεία της, ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί πως έχει γίνει «κατινάρα» για χάρη του έρωτα. «Είναι λογικό να συγκινούμαστε με το "Μαμά Γερνάω" γιατί η Λίνα έγραψε συγκλονιστικές αλήθειες που ακουμπάνε όλους μας αγόρια και κορίτσια και ο Σταμάτης έκανε μία ιδιοφυή μελοποίηση σε ένα τόσο πονετικό κομμάτι και το έγραψε σε μαντζόρε τόνο που υποτίθεται ότι είναι χαρούμενο», είπε αρχικά η αγαπημένη ερμηνεύτρια.

«Αυτό που ονομάζεται "Υστερόγραφο" και είναι μες στον δίσκο είναι η πρώτη επαφή μου με το κομμάτι. Δεν ήθελα να πω το τραγούδι γιατί είχε πεθάνει πρόσφατα η μαμά μου και μου ήταν αδύνατο να πω αυτά τα λόγια. Και στις 2 Φλεβάρη, ημερομηνία που είχαν επέτειο γάμου οι γονείς μου, μπήκαμε στο στούντιο και έπρεπε κάπως να βρούμε σε τι τόνο θα πούμε το κομμάτι. Μπήκα λοιπόν μέσα, άρχισα να τραγουδάω πάρα πολύ δύσκολα και άρχισα να κλαίω. Είχα μπήξει τα χέρια μου και οι χούφτες μου είχαν ματώσει. Ντρεπόμουν που έκλαιγα, ντρεπόμουν τα παιδιά. Κλείνω τα μάτια για να μην έχω αίσθηση και όταν κάποια στιγμή τα άνοιξα, δεν ήταν κανείς στο κοντρόλ, είχαν εξαφανιστεί, έκλαιγαν όλοι», πρόσθεσε η ίδια. Μάλιστα, η Τάνια Τσανακλίδου παραδέχτηκε ότι «Εγώ δεν ήθελα να μπει στον δίσκο, αλλά ο Σταμάτης και η Λίνα θεώρησαν ότι είναι ένα δώρο σε εμένα και μου είπαν "θα μας αφήσεις να μπει σαν Υστερόγραφο" στον δίσκο και είπα "οκ"». 

Στην πορεία της συνέντευξης η ίδια εξομολογήθηκε ότι στον έρωτα «Έχω κάνει και εγώ τις σαχλαμάρες. Παραδίνομαι άνευ όρων στην αγάπη και δεν μιλάω πάντα για την ερωτική αγάπη. Δεν νιώθω καλά με ανθρώπους που δεν συνδέομαι». Για χάρη του έρωτα δε αποκάλυψε ότι όταν ζορίστηκε, έφτασε μέχρι και σε καφετζούδες, ενώ έχει γίνει και «κατινάρα».

«Ό,τι τρέλα μπορούσα να κάνω για τον έρωτα, την έκανα. Αξίζει να κάνεις τα πάντα για έναν έρωτα. Εγώ έχω γίνει ρεζίλι στα μάτια μου και δεν το μετανιώνω. Έχω την έννοια της αξιοπρέπειας πολύ ανεπτυγμένη πάνω μου σε βασικά θέματα, αλλά έχω υπάρξει και κατινάρα. Δεν μετανιώνω καθόλου. Αυτό είμαστε οι άνθρωποι. Κανείς δεν είναι τέλειος. Εμπεριέχουμε το καλό και το κακό σε μεγάλο βαθμό. Σημασία έχει πού δίνεις τα ηνία, ποιος κρατάει τα χαλινάρια στη ζωή σου», επεσήμανε η Τάνια Τσανακλίδου.