Μενού
adele
Adele | @adele
  • Α-
  • Α+

H Adele επιβεβαίωσε ότι θα συμμετάσχει στην τελετή απονομής των μουσικών βραβείων Grammy. Η Αγγλίδα τραγουδίστρια - τραγουδοποιός έβαλε τέλος στις φήμες ότι δεν θα παραστεί στην εκδήλωση, που έχει προγραμματιστεί για τις 5 Φεβρουαρίου. «Θα πάω στην τελετή των Grammy» δήλωσε η Adele, η οποία συνεχίζει τις εμφανίσεις στο Λας Βέγκας. «Δεν θα έχανα ποτέ τα Grammys. Δεν θα ήμουν ποτέ τόσο ασεβής προς τα Grammys ή προς άλλους καλλιτέχνες. Όποιος ξεκίνησε αυτή την ασήμαντη ιστορία πρέπει να επανέλθει στην πραγματικότητα. Πήγαινε να πάρεις καθαρό αέρα!» ανέφερε.

Η Adele εκδηλώνει πάντα σεβασμό προς την Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης, καθώς και για τους συναδέλφους της μουσικούς. Το 2017, όταν κέρδισε Grammy στην κατηγορία Άλμπουμ της Χρονιάς, η τραγουδίστρια έκανε μνεία στην Beyoncé, της οποίας το πρωτοποριακό «Lemonade» διεκδίκησε το ίδιο βραβείο.

Φέτος, η Adele είναι υποψήφια στις κατηγορίες Άλμπουμ της Χρονιάς, Ηχογράφηση της Χρονιάς, Τραγούδι της Χρονιάς, Καλύτερη Ποπ Σόλο Ερμηνεία, Καλύτερο Ποπ Φωνητικό Άλμπουμ, Καλύτερο Μουσικό Βίντεο και Καλύτερη Μουσική Ταινία. Οι υποψηφιότητες προέρχονται από το άλμπουμ της «30» του 2021.