Μενού
anna-vagena-loukianos-kilaidonis
Αννα Βαγενά - Λουκιανός Κηλαηδόνης | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Άννα Βαγενά βρέθηκε στο πλατό του «The 2Night Show» και - μεταξύ άλλων - μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη με τον οποίο έζησαν 44 χρόνια και τον χαρακτήρισε «το βραβείο της ζωής μου». «Είναι αυτές οι μέρες έξι χρόνια από την φυγή του. Ψύχραιμη με βλέπω προς το παρόν, εντάξει, καλά το πάμε. Δεν έχει φύγει, όχι. Δεν έχει φύγει. Ήταν πάρα πολύ μεγάλος ο έρωτάς μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι μια σχέση δεν είναι ζωντανή και δεν περνάει δια… Πειραιώς, που λένε, και σιδήρου, αλλά αυτό είναι και το ωραίο», ανέφερε η Άννα Βαγενά.

«Ο Λουκιανός ήταν όλα. Καταρχήν ήταν πάρα πολύ όμορφος, πανέμορφος, ένας άγγελος. Τα είχε όλα. Ήταν πανέμορφος, ιδιαίτερος πάρα πολύ, έξυπνος, πάρα πολύ ευαίσθητος, πάρα πολύ σοβαρός, σχεδόν ιδιοφυής και ήταν και μάγκας. Ε, τι να θέλει μια γυναίκα άλλο; Τον ήθελαν όλες οι γυναίκες. Τον ζήλευα γιατί ήμουν ερωτευμένη και εκείνος με ζήλευε γιατί και εγώ ήμουν πανέμορφη. Οπότε τι άλλο να πω; Είναι θεϊκό πράγμα αυτό», πρόσθεσε. 

«Ήταν τόσο ευγενικός ο Λουκιανός, τόσο σπάνιος. Ήταν ένας άγγελος. Ήταν ένας άγγελος και, όταν ένας άγγελος κατεβαίνει στη γη και κάνει πράγματα, οι άλλοι τον σέβονται. Ο Λουκιανός σκορπούσε αυτή την αγιοσύνη παντού. Σε καμία συναυλία του Λουκιανού δεν έγιναν έκτροπα. Σε καμία συναυλία δεν παρεκτράπηκε ο κόσμος γιατί σκορπούσε αυτή την αγιοσύνη παντού. Όσοι κι αν προσπάθησαν να τον μιμηθούν διάφοροι στη συνέχεια, δεν γίνεται παιδιά αυτό. Αυτό ή το έχεις ή δεν το έχεις. Το φωτοστέφανο δεν στο δίνει κανείς, στο δίνει μόνο ο Θεός», εξήγησε η Άννα Βαγενά.

Ακόμα η ίδια αναφέρθηκε στη μεγάλη συναυλία που είχε δώσει ο Λουκιανός Κηλαηδόνης το καλοκαίρι του 1983 στη Λίμνη Βουλιαγμένης, συγκεντρώνοντας 100.000 άτομα. «40 χρόνια έχουν περάσει από εκείνο το πάρτυ στη Βουλιαγμένη. Εγώ το διοργάνωσα. Πέντε άνθρωποι το διοργανώσαμε, 100.000 κόσμου. Αυτά τα πράγματα γίνονται μόνο μια φορά. Ο Λουκιανός το φαντάστηκε και εγώ το εκτέλεσα. Την προηγούμενη χρονιά είχε κάνει μια συναυλία στον Λυκαβηττό και μαζεύτηκε 10.000 κόσμος, και είπε ότι πρέπει να κάνει κάτι να ευχαριστήσει τον κόσμο και να έρθουν περισσότεροι», εξήγησε η Άννα Βαγενά.