Μενού
katerina-stanisi
Κατερίνα Στανίση | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο τραγουδιστής Γιάννης Αγγελάκας σχολίασε σε ανάρτησή του τα μέτρα στήριξης και αρωγής συγγενών θυμάτων, τραυματιών και επιβαινόντων του μοιραίου Intercity που ενεπλάκη στη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. «Συγνώμη πατέρα. Αν το ’ξερα από πριν ότι θα πάρεις αποζημίωση, έξτρα σύνταξη, θα σου σβήσουν όλα τα χρέη και θα διορίσουν και τη μαμά στο δημόσιο, θα ανέβαινα κι εγώ στο τρένο. Γιατί όχι; Θα θυσιαζόμουν για να σας ελαφρύνω οικονομικά και για να βελτιωθούν οι συγκοινωνίες μας. Αλλά αυτό το άτιμο το κράτος δεν μας λέει τίποτα από πριν. Ούτε ότι αν μπούμε στο τρένο παίζουμε τη ζωή μας κορώνα - γράμματα, ούτε τι κερδίζουμε σε περίπτωση δυστυχήματος», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος Μαρία Βλάχου, συνάντησε στα παρασκήνια του J2US την Κατερίνα Στανίση, τη Χριστίνα Μαραγκόζη και τη Μαριάντα Πιερίδη οι οποίες δεν έκρυψαν τη διαφωνία τους με τον τραγουδιστή. «Αυτά, πρέπει να είσαι πολύ κακός άνθρωπος για να τα πεις» σχολίασε η Κατερίνα Στανίση.

Η Χριστίνα Μαραγκόζη από τη δική της πλευρά είπε: «Ο συγκεκριμένος είναι ένας πολύ καλός καλλιτέχνης. Εγώ τον θαυμάζω πάρα πολύ. Αυτή είναι η άποψή του και είναι σεβαστή». Ενώ η Μαριάντα Πιερίδη σχολίασε: «Εγώ το παιδί μου θέλω κι ας είμαστε σε ένα δωμάτιο 2 επί 3. Ούτε καν αυτό που είπε».