Μενού
hristos-menidiatis
Χρήστος Μενιδιάτης | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Χρήστος Μενιδιάτης απάντησε στον Γεράσιμο Γεννατά και τις πρόσφατες δηλώσεις του ηθοποιού σχετικά με τα μπουζούκια. Ο Χρήστος Μενιδιάτης είπε χαρακτηριστικά: «Γλυκομίλητος, ε; Ωραία πράγματα! Να μη μας επισκεφτεί ποτέ τότε. Υπάρχουν πολλές επιλογές, αν δεν σου αρέσει κάτι, το αποφεύγεις. Αν δεν του αρέσει αυτός ο τρόπος διασκέδασης, μπορεί να το αποφύγει. Αλλά το να αναφερόμαστε έτσι για κάποια τόσο αγαπητά στοιχεία όπως είναι το τραγούδι, τα μπουζούκια που τα ακολουθούν τόσο κόσμος στην Ελλάδα, νομίζω ότι είναι λίγο υπερβολή».

Απάντησε στον ηθοποιό έδωσε και ο Νίκος Απέργης, λέγοντας: «Επειδή το αποφάσισε ο κύριος Γεννατάς να μην υπάρχουν τα μπουζούκια, δεν θα υπάρχουν; Τόσες δεκαετίες υπάρχουν τα μπουζούκια και μια χαρά περνάμε. Είναι και αυτό ένα κομμάτι του πολιτισμού της Ελλάδας και της τέχνης. Υπάρχουν αριστουργήματα που παίζονται στα μπουζούκια από λαϊκά τραγούδια. Και ο Μάνος Χατζιδάκις έχει γράψει λαϊκά τραγούδια που παίζονται στα μπουζούκια».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γεράσιμος Γεννατάς δήλωσε στην εκπομπή «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ: «Τα μπουζούκια είναι παραπολιτισμός, πηγαίνουν εκεί για να κάνουν επίδειξη. Είναι ντροπή να υπάρχουν αυτοί οι χώροι».