Μενού
dimitris-mpasis
Δημήτρης Μπάσης | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Δημήτρης Μπάσης βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου (25/3) στο «Σπίτι με το Mega» και εξομολογήθηκε στη Ρούλα Κορομηλά ότι αν δεν ήταν ο Χρήστος Νικολόπουλος να τον προσγειώσει στα πρώτα του βήματα, ήταν πολύ πιθανό να ξεφύγει λόγω της τεράστιας επιτυχίας που είχε γνωρίσει το τραγούδι «Ψίθυροι Καρδιάς» από την ομώνυμη σειρά του Mega. «Η πρώτη μου δισκογραφική δουλειά ήταν με τον Χρήστο Νικολόπουλο, οι "Ψίθυροι καρδιάς". Ο Χρήστος δεν είναι απλά ένας σπουδαίος συνθέτης, είναι ένα κεφάλαιο στο σύγχρονο λαϊκό τραγούδι και πραγματικά τον ευχαριστώ. Ευχαριστώ την τύχη που βρέθηκε στον δρόμο μου γιατί είναι ο άνθρωπος που με πίστεψε περισσότερο από κάθε άλλον. Είναι αυτός που μου έδωσε τις πρώτες μου επιτυχίες, είναι αυτός που με τα τραγούδια του με έκανε γνωστό μέσα σε μια νύχτα και μου άλλαξε τη ζωή. Όχι, όμως, μόνο αυτό. Είναι αυτός που με προσγείωσε στην πολύ μεγάλη επιτυχία», ανέφερε ο τραγουδιστής.

«Θα πω το μέγεθος εκείνης της επιτυχίας γιατί έχουν περάσει από τους Ψίθυρους Καρδιάς 26 χρόνια. Μιλάμε για μια επιτυχία που ο δίσκος πούλησε πάνω 150.000 αντίτυπα, έγινε δύο φορές πλατινένιος και η σειρά χτύπησε νούμερα τηλεθέασης 70%. Δεν υπάρχουν αυτά τα νούμερα. Αυτό εμένα μου άλλαξε τη ζωή πολύ γρήγορα. Δηλαδή περπατούσα στον δρόμο και ένιωθα τον κόσμο ότι με παρατηρεί. Αυτό πρώτον δεν μπορούσα να το διαχειριστώ εύκολα και δεύτερον όλη αυτή η επιτυχία κάποια στιγμή σε απογειώνει. Δηλαδή νιώθεις ότι δεν πατάς στα πόδια σου και εκεί ήταν ο Χρήστος. Πραγματικά τον ευχαριστώ και θα το λέω πάντα γιατί, καμιά φορά που κάνω το flashback της ζωής μου, λέω πως αν δεν ήταν αυτός ο άνθρωπος ίσως και να είχα ξεφύγει», εξήγησε.

«Δικαιολογώ τα νέα παιδιά που λένε ότι "αυτός καβάλησε το καλάμι". Όχι, δεν είναι εύκολο να μην καβαλήσεις το καλάμι αν δεν έχεις ανθρώπους να σε προσγειώσουν. Είναι πολύ λαμπερός ο χώρος και αν δεν έχεις χαρακτήρα και δεν έχεις ανθρώπους, έχεις φύγει. "Το καβάλησε" λένε και είναι πολύ λογικό και εύκολο να το καβαλήσεις. Ο Χρήστος ήταν ο άνθρωπος που μου είπε την κουβέντα, "Μπασάκη, τώρα πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ο τραγουδιστής του ενός τραγουδιού". Μου είπε κάποια παραδείγματα πολύ γνωστών τραγουδιστών της εποχής που τους έδωσε μια επιτυχία και εξαφανίστηκαν. Αυτό με προσγείωσε απότομα και κατάλαβα ότι για να υπάρχει συνέχεια και διάρκεια θέλει πάρα πολλή δουλειά» τόνισε ο Δημήτρης Μπάσης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA