Μενού
swift
Η... τρομαγμένη, Τέιλορ Σουίφτ | YouTube
  • Α-
  • Α+

Η διάσημη ποπ τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ βρίσκεται αυτή την περίοδο σε περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες στο πλαίσιο προώθησης του τελευταίου της άλμπουμ. Η Σουίφτ έγινε viral πριν από μερικές ημέρες όταν στη συναυλία της στο στάδιο Gillette στο Foxborough της Μασαχουσέτης έπαιξε επί τρεισήμισι ώρες κάτω από καταρρακτώδη βροχή η οποία δε σταμάτησε ούτε ένα λεπτό.

Αυτό, ωστόσο, φαίνεται πως δημιούργησε μερικά τεχνικά προβλήματα τα οποία με τη σειρά τους δημιούργησαν τον μύθο του «στοιχειωμένου πιάνο». Τι ακριβώς έγινε όμως; Σε κάθε συναυλία τους Eras Tour η Τέιλορ Σουίφτ παίζει ένα τραγούδι με την ακουστική κιθάρα της ή στο πιάνο. Στη συναυλία της περασμένης Κυριακής στη Μασαχουσέτη έπαιξε ξανά στο πιάνο το οποίο, όμως, φαίνεται πως «έβαλε» πολύ νερό με αποτέλεσμα να μην είναι λειτουργικό αν και τελικά, η τραγουδίστρια, κατάφερε να βγάλει ολόκληρο το τραγούδι

Την επόμενη βραδιά, στο ίδιο στάδιο, έδωσε μια ακόμα συναυλία. Αυτή τη φορά χωρίς να βρέχει. Εκεί, έκατσε στο πιάνο και προσπάθησε να εξηγήσει πως το πιάνο εξαιτίας της βροχής αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Τότε το πιάνο... άρχισε να παίζει μόνο του, μερικές νότες! Έκπληκτη η διάσημη τραγουδίστρια ρώτησε το κοινό αν το άκουσε, διαβεβαιώνοντας πως δεν έπαιξε εκείνη αυτές τις νότες. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή, το πιάνο (που εμφανώς είχε «κολλήσει» εξαιτίας της βροχής) άρχισε να ξαναπαίζει μόνο τους μερικές νότες με την Τέιλορ Σουίφτ να δείχνει σοκαρισμένη αλλά ταυτόχρονα να γελάει με τα όσα συμβαίνουν.

Όπως αποδείχθηκε και όπως την ενημέρωσαν οι τεχνικοί της η καταρρακτώδης βροχή της προηγούμενης νύχτας είχε προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη στα εσωτερικά όργανα του πιάνου με αποτέλεσμα κάθε νότα που πατούσε η Σουίφτ, οι υπόλοιπες να κολλάνε και να... επανέρχονται σιγά - σιγά μερικές στιγμές αργότερα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να φαίνεται σαν... να παίζει μόνο του το πιάνο! Τελικά, σηκώθηκε, πήρε την κιθάρα της, τραγούδησε το τραγούδι και αποθεώθηκε από τους χιλιάδες θαυμαστές της.