Μενού
tina-turneR (6)
Η Τίνα Τέρνερ στην Κοπενχάγη το 2005 | ΑΠΕ-ΜΠΕ
  • Α-
  • Α+

H παγκόσμια μουσική σκηνή θρηνεί τον θάνατο της Τίνα Τέρνερ, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 83 ετών. Η βασίλισσα του «ροκ εντ ρολ» συγκέντρωσε μια απίστευτη περιουσία καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας της και ήδη έχει ξεκινήσει η συζήτηση για το ποιος θα είναι ο κληρονόμος της περιουσίας των 250 εκατομμυρίων δολαρίων, η οποία χτίστηκε μέσα από τις αμέτρητες επιτυχίες της.

Όπως αναφέρει το hellomagazine.com οι δυο γιοι της Τέρνερ έχουν πεθάνει, κάτι το οποίο αποτελούσε το μεγάλο «αγκάθι» στην καρδιά της «βασίλισσας». Η Τίνα Τέρνερ ήταν παντρεμένη με τον Έρβιν Μπαχ, που το 2017 της είχε δώσει και το ένα του νεφρό λόγω σοβαρού θέματος υγείας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Τέρνερ είχε ορίσει τους κληρονόμους της, όμως προς το παρόν δεν έχουν δημοσιευτεί τα ονόματά τους και το πιθανότερο είναι το μεγαλύτερο, αν όχι όλο, μέρος να περάσει στον Μπαχ.

Να σημειωθεί πως εκτός, όμως, από τα δύο βιολογικά παιδιά της η Τέρνερ είχε ακόμα δύο παιδιά, που είχε υιοθετήσει, από τον πρώτο γάμο του πρώην συζύγου της, Άικ Τέρνερ.

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.