Μενού
eurovision-silia-kapsis-telikos
Silia Kapsis - Eurovision 2024 Τελικός | AP Photo/Martin Meissner
  • Α-
  • Α+

Εντυπωσίασε η Silia Kapsis, η φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου, η οποία ανέβηκε στη σκηνή του Μεγάλου Τελικού της Eurovision 2024 προς το τέλος του διαγωνιστικού μέρος και συγκεκριμένα στην 20ή θέση.

Η Silia Kapsis τραγούδησε το «Liar» των Δημήτρη Κοντόπουλο και Elke Tiel, χορεύοντας ασταμάτητα και ήταν φανερό πως παρέσυρε τους θεατές του σταδίου στον ρυθμό του τραγουδιού της Κύπρου.

Μάλιστα, όπως δήλωσε νωρίτερα σήμερα (11/5) στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» ο Δημήτρης Κοντόπουλος, όλες αυτές τις ημέρες στο Μάλμε η Silia Kapsis έχει κλέψει τις εντυπώσεις. Μάλιστα, τόνισε ότι είναι πολύ δύσκολο να χορεύει και να τραγουδά και ταυτόχρονα να είναι σωστή, χαρακτηρίζοντάς την «τρομερή επαγγελματίας» παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Υπενθυμίζεται ότι η Silia Kapsis είχε λάβει συμμετοχή στον Α' Ημιτελικό που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (7/5), εξασφαλίζοντας το πράσινο φως για τον σημερινό Τελικό της Eurovision 2024.

Δείτε την εμφάνιση της Silia Kapsis

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA