Μενού
Γιώργος Νταλάρας
Γιώργος Νταλάρας | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Νταλάρας φιλοξενείται σήμερα Δευτέρα (19/2) στο «Mega Stories» με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου και στην εκπομπή «Ελένη» προβλήθηκε ένα μικρό απόσπασμα όπου βλέπουμε τον καταξιωμενο καλλιτέχνη να μιλάει για την παιδική του ηλικία, τη μητέρα του, αλλά και τον αποχωρισμό από τον αδερφό του σε ηλικία 8 ετών. 

«H μητέρα μου έζησε μια άσχημη ζωή, ήταν ανάπηρη και με φώναζε κοντά της για να με μαλώσει. Πήγαινα κοντά της γιατί εκείνη δεν μπορούσε να σηκωθεί. Έτσι μεγάλωσα. 

Μετά τον πόλεμο η μητέρα μου έπρεπε να αποχωριστεί ένα από τα δύο της παιδιά. Υπήρχαν ορφανοτροφεία με εκπαιδευτικό χαρακτήρα στο εξωτερικό κι εκεί έπρεπε να πάω εγώ», είπε αρχικά ο Γιώργος Νταλάρας.

Όσον αφορά τον αποχωρισμό από τον κατά δύο χρόνια μεγαλύτερο αδερφό του, ο καλλιτέχνης εξομολογήθηκε: 

«Ήμουν οκτώ ετών, αλλά ο αδερφός μου πλησίαζε τα δέκα, κι έτσι η μητέρα μου αποφάσισε να στείλει το μεγάλο παιδί της. Από τότε η ζωή της μητέρας μου ήταν μια τραγωδία, ένας πόνος, ένα κλάμα. Άκουγε τραγούδια του Τσιτσάνη κι έκλαιγε.

Όταν έφυγε ο Χρήστος, έφυγε η ζωή μου. Τον έβλεπα κάθε δύο χρόνια μαζί με άλλα παιδιά που είχαν πάει επίσης, δηλαδή παιδιά απόρων οικογενειών ή οικογενειών που είχαν θύματα στον πόλεμο. Τον έβλεπα να έρχεται και για εμένα άλλαζε η ζωή και ο κόσμος». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA