Μενού
madonna
Μαντόνα | (AP Photo/Kin Cheung)
  • Α-
  • Α+

Η Μαντόνα ετοιμάζεται να επιστρέψει στη σκηνή, όπως όλα δείχνουν, μετά τη πρόσφατη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της εξαιτίας της οποίας αναγκάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο και στη συνέχεια να αναβάλει την παγκόσμια περιοδεία της, «Celebration World Tour».

Μέσα από το Twitter η Μαντόνα θέλησε να ευχαριστήσει τους φαν της για την υποστήριξη που της έχουν δείξει όλο αυτό το διάστημα, ενώ τους ενημέρωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι νέες ημερομηνίες για τις συναυλίες της.   

Υπενθυμίζεται ότι τον προηγούμενο μήνα η Μαντόνα ενημέρωσε τους φαν της ότι η περιοδεία της θα ξεκινήσει πλέον από την Ευρώπη και οι συναυλίες της σε ΗΠΑ και Καναδά που ήταν προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν μέσα στον Ιούλιο και τον Αύγουστο, θα μεταφερθούν σε μεταγενέστερες ημερομηνίες.

«Σας ευχαριστώ και πάλι για την απίστευτη υποστήριξη και την υπομονή σας αυτές τις τελευταίες εβδομάδες. Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι το πρόγραμμα για τις νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες! Θα σας δούμε σύντομα για μια γιορτή που πραγματικά αξίζει», έγραψε η Μαντόνα στο insta story της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.