Μενού
...
  • Α-
  • Α+

Οι Nightfall την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου εμφανίζονται για πρώτη φορά ζωντανά στη Λάρισα, στη σκηνή του Circus Entertainment Hub (Ερυθρού Σταυρού 4). Σε ένα μια συναυλία-ορόσημο στη μακρόχρονη πορεία της, η ιστορική ελληνική death metal μπάντα δίνει με το κοινό της Λάρισας ένα ραντεβού γεμάτο ηλεκτρισμένες, παραμορφωμένες στιγμές, έντονη ενέργεια και εκρηκτικές σιωπές.

Μετά τις εμφανίσεις τους στα φεστιβάλ Hellfest και Septembro Negro, σε Γαλλία και Βραζιλία, οι Nightfall προετοιμάζουν το νέο τους άλμπουμ και ανυπομονούν να μοιραστούν μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια της δισκογραφίας τους με τις φίλες και τους φίλους του σκληρού ήχου στη Λάρισα.

Με ερμηνείες που ξεπερνούν τα όρια ενός συνηθισμένου live gig, οι Nightfall είναι έτοιμοι να σας μεταφέρουν σε έναν κόσμο όπου η μουσική συναντά τις παραστατικές τέχνες. Ελάτε να γίνετε μέρος της ιστορίας της μπάντας που διαρκώς ανανεώνει το είδος και συνεχίζει να το επαναπροσδιορίζει!

Μαζί με τους Nightfall, θα εμφανιστούν ως opening act οι The Unconfessed, ένα epic black/death metal συγκρότημα από τη Λάρισα, που το 2018 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP “Mountain High” και αυτή την περίοδο δουλεύουν πάνω στην κυκλοφορία του πρώτου τους full- length album.

...

Πληροφορίες

Circus Entertainment Hub, Ερυθρού Σταυρού 4, Λάρισα

Εισιτήρια:

Ταμείο: 15€ | Προπώληση: 13€

Προπώληση:

Ηλεκτρονικά στην ticketservices.gr: https://www.ticketservices.gr/event/nightfall-larisa/?lang=el

Φυσικά σημεία: D music, Φρίξου 11 Snuff, 1o κατάστημα Παπασταύρου 4, 2ο κατάστημα Φιλελλήνων 53 Underground Tales Records, Πανός 12Α (1ος όροφος)

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA