Μενού
renner
Τζέρεμι Ρένερ | AP
  • Α-
  • Α+

Νεότερα δεδομένα ήρθαν στη δημοσιότητα για τον σοβαρό τραυματισμό του ηθοποιού Τζέρεμι Ρένερ που παραμένει σε «κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση». Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Hawkeye» έχει υποβληθεί μέχρι στιγμής σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις για να αντιμετωπίσει τα τραύματα που υπέστη στο ατύχημα με εκχιονιστικό μηχάνημα, δήλωσε στο CNN πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού.  Ο Ρένερ υπέστη «αμβλύ θωρακικό τραύμα και τραύματα ορθοπεδικής φύσης» μετά από ατύχημα με εκχιονιστικό μηχάνημα την Πρωτοχρονιά. Τα τραύματά του είναι «εκτεταμένα» και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

«Η οικογένεια του Τζέρεμι θα ήθελε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στους απίστευτους γιατρούς και νοσηλευτές που τον φροντίζουν, στην Πυροσβεστική και τα κλιμάκια Διάσωσης του Truckee Meadows, στον σερίφη της κομητείας Washoe, στη δήμαρχο της πόλης του Ρίνο Χίλαρι Σιβ και στις οικογένειες Καράνο και Μέρντοκ», δήλωσε εκπρόσωπός του.  Ο Ρένερ εκτελούσε εργασίες εκχιονισμού όταν τραυματίστηκε και οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε κλήση από την περιοχή Mount Rose Highway στο Ρίνο.

Πώς έγινε το ατύχημα

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, ο Τζέρεμι Ρένερ τραυματίστηκε σοβαρά ενώ οδηγούσε ένα εκχιονιστικό μηχάνημα και προσπαθούσε να καθαρίσει το χιόνι. Ο ίδιος είναι λάτρης των βαρέων μηχανημάτων και λόγω της συχνής χιονόπτωσης είχε αγοράσει ειδικά μηχανήματα, τα οποία χρησιμοποιεί για να καθαρίσει τον μεγάλο ιδιωτικό του δρόμο, καθώς και δρόμους και μονοπάτια στην περιοχή του.

Ο εκπρόσωπός του γνωστοποίησε το συμβάν λέγοντας ότι το «ατύχημα σχετίζεται με τις καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια του εκχιονισμού. Η οικογένειά του είναι μαζί του και λαμβάνει εξαιρετική φροντίδα». Ο Guardian αναφέρει ότι ο Ρένερ μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο. Το πρωί της Κυριακής, το γραφείο του σερίφη της κομητείας Washoe κοντά στο Ρίνο κλήθηκε στο σπίτι.

Η υπεύθυνη δημόσιας πληροφόρησης Kristin Vietti είπε: «Κατά την άφιξη, οι αστυνομικοί συντονίστηκαν με το νοσοκομείο για να κανονίσουν την ιατρική μεταφορά του ηθοποιού μέσω πτήσης φροντίδας σε ένα τοπικό νοσοκομείο. Ο κ. Ρένερ ήταν το μόνο εμπλεκόμενο άτομο και η ομάδα διερεύνησης ατυχημάτων εξετάζει τις συνθήκες». Στο παρελθόν, ο Ρένερ έχει αποκαλύψει ότι ξοδεύει συχνά χρόνο δουλεύοντας με τις τοπικές πυροσβεστικές υπηρεσίες, βοηθώντας τις ομάδες τους, και έχει αγοράσει ακόμη και ένα εφεδρικό πυροσβεστικό όχημα.