Μενού
kriti_gyrismata
Killer Heat | Cretalive
  • Α-
  • Α+

Τα γυρίσματα της νέας χολιγουντιανής ταινίας «Killer Heat» είναι σε πλήρη εξέλιξη στην Κρήτη, με το Ηράκλειο, τη Χερσόνησο και το Λασίθι να υποδέχονται την ομάδα παραγωγής. Η παρουσία μιας τέτοιας χολιγουντιανής παραγωγής στην περιοχή έχει θετικές επιπτώσεις στον τουρισμό, αφού προβάλλει τις ομορφιές της περιοχής σε διεθνές επίπεδο.  Στην Χερσόνησο η ομάδα θα βρίσκεται μέχρι τις 8 Ιουνίου, εάν δεν υπάρξει κάποια καθυστέρηση με τον καιρό . Ο δήμαρχος Γιάννης Σέγκος μιλώντας στο cretalive επεσήμανε χαρακτηριστικά ότι «είναι ευχάριστο που τέτοιες μεγάλες εταιρίες από το Χόλιγουντ ανακαλύπτουν τις ομορφιές της χώρας και μάλιστα της Κρήτης μας. Είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές για τον τουρισμό μας».

Το  μεγάλο κινηματογραφικό πρότζεκτ (που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας η ελληνική εταιρία παραγωγής FALIRO HOUSE) θα μεταφέρει στην πλατφόρμα της Amazon στη μικρή οθόνη (Amazon Prime, Amazon Prime Video) το διήγημα του 2021 του Jo Nesbο «The Jealousy Man».

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν στην ταινία συγκαταλέγονται ονόματα με συμμετοχή σε πολλές χολιγουντιανές παραγωγές και με «πολλά χιλιόμετρα» στη μεγάλη οθόνη του κινηματογράφου και στη μικρή του Netflix, κ.ά. πλατφορμών.

Πρωταγωνιστές, συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, είναι οι Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ (Joseph Gordon-Levitt, με συμμετοχή σε ταινίες όπως «Inception»,«Batman, The Dark Knight Rises», «Snowden», κ.ά.) στο ρόλο του ντετέκτιβ, Ρίτσαρντ Μάντεν (Richard Madden, ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του ως Robb Stark στο «Game Of Thrones» αλλά και σε πολλές μεγάλες επιτυχίες του Netflix) στο ρόλο των δίδυμων αδελφών και Σέιλιν Γούντλεϊ (Shailene Woodley, «Snowden»).

Η ιστορία της ταινίας, με τίτλο "Killer Heat", επικεντρώνεται σε δίδυμα αδέλφια που βρίσκονται σε ένα βίαιο ερωτικό τρίγωνο σε ένα απομακρυσμένο ελληνικό νησί, ενώ ένας κατεστραμμένος ντετέκτιβ, γνωστός ως "The Jealousy Man", καλείται να ερευνήσει την υπόθεση.