Μενού
Chris-Hemsworth
Κρις Χέμσγουορθ | @Associated Press
  • Α-
  • Α+

Ο Κρις Χέμσγουορθ έδωσε μία συνέντευξη εφόλης της ύλης στο περιοδικό GQ και μεταξύ άλλων μίλησε για την ταινία «Thor: Love and Thunder» της Marvel. Η ταινία μπορεί να ήταν μια εισπρακτική επιτυχία με έσοδα από τα εισιτήρια που έφτασαν τα 760 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, ωστόσο πολλοί ήταν οι θαυμαστές της Marvel που δεν βρήκαν ελκυστικά τα οπτικά εφέ της ταινίας, και ανόητο το χιούμορ του σκηνοθέτη. 

Ο διάσημος και πρωταγωνιστής της σειράς ταινιών «Thor» γνωρίζει τις αρνητικές εντυπώσεις του κοινού και παραδέχτηκε ότι το «Love and Thunder» ήταν «πολύ ανόητο».

«Νομίζω ότι διασκεδάσαμε πάρα πολύ. Απλώς έγινε πολύ ανόητο», είπε ο Χέμσγουορθ για την ταινία. «Είναι πάντα δύσκολο να είσαι μέσα σ' αυτό και να έχεις την πραγματική εικόνα… Μου αρέσει η διαδικασία, είναι πάντα μια βόλτα. Αλλά απλά δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσουν οι άνθρωποι».

Ο Χέμσγουορθ είπε ότι οι μεγαλύτεροι επικριτές του ήταν οι φίλοι των παιδιών του. «Είναι ένα σωρό 8χρονα που κριτικάρουν την ταινία μου. Πιστεύαμε ότι αυτό είχε πολύ χιούμορ, η δράση ήταν ωραία, αλλά τα VFX δεν ήταν τόσο καλά», είπε.

Ο Χέμσγουορθ έχει πρωταγωνιστήσει σε συνολικά οκτώ ταινίες της Marvel και προς το παρόν δεν έχει συμβόλαιο για άλλες ταινίες της Marvel. Θέλει πραγματικά να κάνει «κάποια άλλα πράγματα για λίγο», αλλά θα επιστρέψει αν είναι μια δημιουργική ευκαιρία.

«Λατρεύω την εμπειρία», είπε και πρόσθεσε: «Μου αρέσει το γεγονός ότι κατάφερα να κάνω κάτι αρκετά διαφορετικό. Το "Thor 1" και το "2" ήταν άλλο πράγμα, το "Thor 3" και το "4" είχαν μια πολύ διαφορετική οπτική» είπε επίσης στη συνέντευξή του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.