Μενού
  • Α-
  • Α+

Το τελευταίο «αντίο» στη Μίνα Αδαμάκη είπαν σε κλίμα συγκίνησης σήμερα Παρασκευή (18/11) στις 11.00 συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες, αλλά και απλός κόσμος που την είχε αγαπήσει μέσα από τους ρόλους της στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο και το θέατρο. Η γνωστή ηθοποιός που λατρεύτηκε από το κοινό ως «Ειρήνη Χαρίτου» στην «κλασική» πλέον κωμική σειρά «Οι Τρεις Χάριτες» έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών την προηγούμενη Παρασκευή (11/11) ύστερα από μάχη με τον καρκίνο για την οποία δε γνώριζε κανείς τίποτα παρά μόνο τα πολύ κοντινά της πρόσωπα. 

Διαβάστε ακόμη: Το παζλ «My Style Rocks» και το θρίλερ με την Παπαγεωργίου, ο μαινόμενος Λιάγκας κι ο προβληματισμός Σκορδά

Στην κηδεία της Μίνας Αδαμάκη, η οποία έγινε στις 11.00 το πρωί στο Κοιμητήριο του Βύρωνα το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κιμούλης, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Δημήτρης Πιατάς, η Αλεξάνδρα Αϊδίνη και οι δημιουργοί των «Τριών Χαρίτων», Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας.

«Έφυγε από τη ζωή μία από τις πιο σπουδαίες ηθοποιούς της γενιάς μας. Η Μίνα είναι μια εμβληματική φυσιογνωμία στο ελληνικό θέατρο και για εμάς αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Ήταν φιλάνθρωπη, φιλόζωη, αγαπούσε το περιβάλλον, ήταν μια πολύ ισχυρή και σημαντική προσωπικότητα. Θα θυμάμαι πάντα το καυστικό της χιούμορ», είπε στο Πρωινό ο Σπύρος Μπιμπίλας

Η παράκληση της οικογένειάς της Μίνας Αδαμάκη ήταν αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν για την ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ).