Μενού
eleni-gerasimidou
Ελένη Γερασιμίδου | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και - μεταξύ άλλων - αναφέρθηκε στον Γιώργο Κιμούλη, τις δύο απώλειες που βίωσε στη ζωή της, ενώ σχολίασε και το Προεδρικό Διάταγμα που αφορά τα πτυχία των δραματικών σχολών και έχει απασχολήσει την επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα. «Βεβαίως και πρέπει να σπουδάσει κάποιος για να γίνει ηθοποιός. Η δουλειά μας είναι επιστήμη και έτσι πρέπει να είναι. Γι’ αυτό και η υποβίβαση αυτή που γίνεται είναι πάρα πολύ μεγάλο άδικο», τόνισε η γνωστή ηθοποιός, η οποία δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι έχει διακόψει παράσταση για να παρακαλέσει θεατή να κλείσει το κινητό του. 

«Την αδελφή μου τη σκέφτομαι συνέχεια, όπως και τον αδελφό μου. Έβαλα πρόσφατα στο YouTube ένα υπέροχο τραγούδι του γιατί ο αδελφός μου ήταν συνθέτης. Εκεί έκλαψα πάρα πολύ, περισσότερο απ’ όταν τους έχασα» εξομολογήθηκε η Ελένη Γερασιμίδου. Μάλιστα, δεν έκρυψε ότι «την αδελφή μου τη βλέπω πολύ συχνά στον ύπνο μου, πάντα με χρωματιστά ρούχα κι εκείνο το ωραίο χαμόγελο. Και μετά από κάποια στιγμή λέω "μα εσύ πώς είσαι εδώ;" Μου λέει "μπορώ να έρχομαι". Και της λέω "τότε να έρχεσαι πιο συχνά". Αυτές τις μέρες είδα και τον αδελφό μου, που είχα καιρό να τον δω».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο, η Ελένη Γερασιμίδου απάντησε: «Και πολύ καλά έκανε. Γιατί δεν έπρεπε να επιστρέψει ο μεγαλύτερος εν ζωή ηθοποιός που υπάρχει στην Ελλάδα; Πολύ σκληρή τιμωρία. Δε λέω ότι έκανε καλά, ούτε ότι δεν πιστεύω αυτά που έχουν πει οι συναδέλφισσές μου. Δε βίασε, δεν έκανε κανένα έγκλημα. Είναι περίεργο παιδί, αλλά έχει πάρα πολλές καλοσύνες».