Μενού
petros-filippidis
Πέτρος Φιλιππίδης | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για δύο απόπειρες βιασμού και ομόφωνα αθώος λόγω αμφιβολιών για τον βιασμό και το πρωί της Πέμπτης (9/2) ο Σπύρος Μπιμπίλας σχολίασε στο Happy Day την απόφαση του δικαστηρίου, απάντησε στο αν θα συνεργαζόταν μαζί του και αναφέρθηκε σε αυτό που είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό» την Τετάρτη (8/2) και αφορούσε τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη, δηλαδή ότι είναι ανεπιθύμητος στον χώρο λόγω του πατέρα του. «Το ότι ο Πέτρος κρίθηκε ένοχος σημαίνει πολλά για την κοινωνία. Δίνεται ένα μήνυμα: ότι δεν πήγε στο βρόντο όλη αυτή η κίνηση όλων αυτών των ανθρώπων που ήρθαν και κατέθεσαν τις αλήθειες τους», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας, ενώ στη συνέχεια απάντησε στο αν θα συνεργαζόταν μαζί του.

«Δεν θέλω να απαντάω σε τέτοια ερωτήματα που βάζουν τρικλοποδιές. Δεν ξέρω. Αρχικά, ο Πέτρος Φιλιππίδης είπε μέσα στο δικαστήριο ότι δε θέλει να ξαναδεί κανέναν στα μάτια του, δεν θέλει να ξαναδεί κανέναν στο θέατρο, δεν θέλει να ξανασυνεργαστεί με κανέναν. Επομένως, τι ερώτηση είναι αυτή;», αναρωτήθηκε ο Πρόεδρος του ΣΕΗ.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη σχετικά με αυτό που ανέφερε στο «Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας ότι είναι ανεπιθύμητος στον χώρο και ότι «παρακάλεσαν να τον πάρουν για γκαρσόνι», ο Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε: «Το βρήκα αιχμηρό, δεν ξέρω αν συμβαίνει. Δούλευε σε μια πάρα πολύ καλή παράσταση. Ξέρετε πόσοι ηθοποιοί είναι άνεργοι;». Αργότερα ο Πρόεδρος του ΣΕΗ είχε μια έντονη διαφωνία με την Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης στη Super Κατερίνα όταν βρήκε συνεργείο της εκπομπής κάτω από το σπίτι του για μια δήλωση για το ίδιο θέμα μόνο που όπως είπε εκείνος, δεν είχαν συνεννοηθεί για κάτι τέτοιο.