Μενού
katia-dandoulaki
Κάτια Δανδουλάκη | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Κάτια Δανδουλάκη βρέθηκε τη Δευτέρα (20/2) στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και μεταξύ άλλων συζήτησε με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά για τις αποτυχίες που έχει γνωρίσει στο θέατρο όπου είναι θιασάρχης και παραγωγός για πολλά χρόνια, ενώ δεν παρέλειψε και να αυτοσαρκαστεί. «Έμαθα να την περιμένω την αποτυχία και να μη με σοκάρει, απλώς με κουράζει, αυτό είναι», είπε η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία, βέβαια, έχει γνωρίσει πολλές και μεγάλες επιτυχίες σε θέατρο και τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιείται καλλιτεχνικά.

«Στο θέατρο έχω κάνει έργα που ήταν εξαιρετικές καλλιτεχνικές επιτυχίες και παταγώδεις αποτυχίες εμπορικές, όπως ήταν το Παιχνίδι των Θεών, με τον Στάθη Λιβαθηνό και τον Κωνσταντίνο Κωνσταντόπουλο. Έπρεπε να συνεχίσουμε ως το τέλος της σεζόν. Δεν ήταν όπως τώρα που αλλάζουν εύκολα οι παραστάσεις», πρόσθεσε η ίδια και δεν δίστασε να αυτοσαρκαστεί λέγοντας στη συνέχεια: «Παίζαμε με πέντε, οκτώ, δέκα, δώδεκα θεατές και ήταν εξαιρετικά καλή στιγμή μου καλλιτεχνική. Έλεγα κάποια στιγμή: "δεν γίνεται να είναι τρεις να μην παίξουμε;"».

«Η άλλη μεγάλη αποτυχία ήταν ένα έργο της Ρεζά και θυμάμαι ήμασταν πολύ καλοί ηθοποιοί. Ήμασταν με τον Γιάννη Φέρτη, την Κατιάνα Μπαλανίκα και τον Γιάννη Βούρο, σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή, κι όμως κάναμε αποτυχία. Μια χαρά παίζεις με πέντε άτομα, είναι σαν να τους το λες στο αυτί», ανέφερε - πάλι με μεγάλη δόση χιούμορ - η αγαπημένη ηθοποιός. 

«Θυμάμαι κι άλλες χοντρές αποτυχίες στο παρελθόν. Αυτές ξεκίνησαν μετά το 2000. Πριν ήταν πολύ πιο σταθερά τα πράγματα. Τα τελευταία δέκα χρόνια βλέπω ότι η ζωή είναι τελείως διαφορετική. Δεν ήταν σαν να έγινε κάτι και άλλαξε ξαφνικά η ζωή μας; Μέσα σε μια μέρα ένιωσα την αλλαγή από το Α στο Ω, από το άσπρο στο μαύρο», εξομολογήθηκε η Κάτια Δανδουλάκη.