Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη Δευτέρα (6/3) ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε στον ΣΚΑΪ με την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και στην έναρξη ο ίδιος παραδέχθηκε ότι η θέση του είναι δυσάρεστη αφού νιώθει ότι η ψυχαγωγική εκπομπή που παρουσιάζει δεν έχει θέση στην ελληνική πραγματικότητα αυτή τη στιγμή μετά τη τραγωδία με τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. Μάλιστα, ο ίδιος δεν έκρυψε ότι εκνευρίστηκε με τη στάση του ΣΕΗ απέναντι στο δυσάρεστο αυτό γεγονός, λέγοντας πως θα περίμενε να βγάλει ανακοίνωση και την Τετάρτη (1/3) τα θέατρα να παραμείνουν κλειστά λόγω πένθους. 

«Μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση ότι το ΣΕΗ δεν έβγαλε ανακοίνωση την Τετάρτη να μην παίξει κανένα θέατρο και παίξαμε. Παρ’ όλα αυτά ο παραγωγός πήρε τηλέφωνο στο υπουργείο και είπε "τι κάνουμε;" και ότι τι σημαίνει το τριήμερο εθνικό πένθος; Για το υπουργείο σήμαινε ότι απλά δεν θα γίνουν δημόσιες εκδηλώσεις, τα θέατρα φυσικά και θα παίξουν κανονικά. Δεν υπάρχει λόγος να μην παίξεις θέατρο, χαζός είσαι; Και να κάνουμε ενός λεπτού σιγής, την οποία και κάναμε και αυτό ήταν», ανέφερε στον «αέρα» της εκπομπής ο Νίκος Μουτσινάς.

«Κάπως ενοχλήθηκα αν με ρωτάτε γιατί δύο εβδομάδες τρέχουμε σε εσάς που μας ακούτε για όλο αυτό που συνέβη στον κλάδο των ηθοποιών και των καλλιτεχνών και δεν έβγαλε μια ανακοίνωση το ΣΕΗ να μην παίξουμε την Τετάρτη», κατέληξε ο ίδιος.